• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرغ اختراعی

پانته آ

متخصص بخش

مواد لازم :
ران یا سینه مرغ
قارچ
ذرت
نخود فرنگی
سیب زمینی

ران وسینه مرغ رو ته
ماهیتابه بخوابونید و یه کم کره به اندازه ای که یه کوچولو چرب بشه تهش بذارید.
. بعد اندازه ئ ته یک استکان آب ( میتونید آب و زعفرون) بریزید.شعله رو تا آخرین حد کم کنید . درشو بذارید. آب زیاد لازم نداره چون مرغ با حرارت کم خودش آب میندازه. وقتی پخت تکه تکه کی کنید . نبایدمثل الویه ریش ریش بشه بلکه باید تکه هاش تو ساندویچ مشخص باشه .بعد پیاز داغ می کنید که با کره بهتر می شه . تکه های مرغ رو توش تفت می دید و کنسرو سبزیجاتی که آبشو کاملا خارج کردید بهش اضافه میکنید . اگه دوست داشتید می تونید فقط نخود فرنگی و ذرت یا فقط ذرت بریزید اما تکه های هویج که تو کنسرو سبزیجات هست خوش مزه اش میکنه. قارچ رو هم اضافه می کنید. حالا تو یه ظرف جدا سس مایونز روبا آبلیمو رقیق می کنید. حتما باید ترش بشه. نمک و فلفل هم می زنید و به مواد ساندویچ که هنوز روی اجاقه اضافه می کنید و درشو میذارید تا موادبه خورد هم بره و جا بیفته . وقتی سرو کردید روشو پر از سیب زمینی سرخ کرده می کنید . خسته نباشید . امیدوارم بهتون بچسبه . نوش جون.
 
بالا