• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرغ با سسس اسفناج

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
غذا اروپايي
مرغ با سسس اسفناج
مواد لازم
1) سينه مرغ....................1عدد تكه تكه شده پخته
2) پياز...........................1عدد درشت تكه تكه شده
3) ادويه ، تخم گشنز، فلفل ، زيره ، زردچوبه

موادلازم براي سس اسفناج
1) پياز......................1عدد نگيني شده
2) سير......................1عدد ريز شده
3) اسفناج...................2پيمانه خورد شده
4) آرد سفيد.................2 ق سوپ خوري
5) مغز گردو...............3/2 پيمانه
6) آب مرغ.................3 تا 4 پيمانه 2 عصاره مرغ را با آب حل كرده در واقع بايد با 3 تا 4 پيمانه آب حل شود
7) خامه.....................به مقدار لازم
8) سيب زميني.............4عدد تنوري شده بزاي تزئين
طرز تهيه
مرحله اول : پياز را با زرد چوبه و روغن در ماهياتابه تفت داده البته بايد تخم گشنز و فلفل وزيره اضافه كرده.

مرحله دوم : سس: كمي روغن داخل قابلمه ريخته گرم شود بعد پياز اضافه كرده تا نرم شود اسفناج و سير را در اين زمان اضافه كرده و تفت داده و حالا آرد را اضافه كرده 3/2 پيمانه گردو خورد شده اضافه ميكنيم و كمي تفت ميدهيم بعد آب مرغ اضافه ميكنيم به تدريج كم كم اضافه ميكنيم تا آرد گلوله نشود بعد درب قابلمه را بسته 10 تا 15 دقيقه با حرارت كم پخته شود تا كمي سفت شود.

مرحله سوم : سس كه آماده شد خامه اضافه كرده تند تند هم زده تا حل شود كمي فلفل سياه زده تا حل شود.
مرحله چهارم : مرغ پخته شده داخل ظرف مورد نظر ريخته و روش سس داده يك روش ديگه هم هست زير همين مواد كاهو ريخته با سيب زميني و روش مرغ گذاشته و روش سس داده .
 
بالا