• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرغ ترش و شيرين

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
در بعضي از قسمت هاي آسيا و اقيانوسيه، ذائقه اي وجود دارد به نام ترش و شيرين كه خوب است ما نيز اين نوع از غذاها را در برنامه ي غذايي خود بگنجانيم.
به طور مثال خورش فسنجان يا مرغ ترش و شيرين از جمله اين غذاها است كه در كشور ما طرفداران زيادي دارد.

مواد لازم :
يك عدد مرغ خرد شده با پوست

2 قاشق غذاخوري سر پُر عسل

يك چهارم قاشق غذاخوري زنجبيل

نصف قاشق چاي خوري پودر فلفل قرمز

سه قاشق غذاخوري سركه

يك قاشق غذاخوري آبليمو

يك استكان آب مرغ

يك عدد پياز

به مقدار لازم روغن




طرز تهيه :
- ابتدا مرغ را با يك عدد پياز به مدت 7 دقيقه بجوشانيد.

- سپس مرغ را آبكش كرده و در روغن كمي تفت دهيد.

- عسل، زنجبيل، پودر فلفل قرمز، سركه، آبليمو، آب مرغ و پياز را با هم مخلوط كرده و با استفاده از بُرس كوچكي روي مرغ بماليد.

- مرغ را به مدت 45 دقيقه در دماي 180 درجه ي سانتي گراد، داخل فر قرار دهيد.

- مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ي بالا، روي مرغ بماليد. اين عمل را 6 يا 7 بار انجام دهيد.

- بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا كنيد.
 
بالا