• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرغ زنجبیلى

B a R a N

مدير ارشد تالار
برترین ها: هرجای آسیای جنوب‌شرقی سفر كنید، مرغ زنجبیلی را كه به اشكال متفاوت طبخ می‌شود، پیدا خواهید كرد. دستور غذایی فوق چینی است و می‌توانید آن را با برنج، نودل، نان یا سالاد استفاده كنید.

106138_888.jpg


مواد لازم برای 4 نفر:


  • سینه مرغ یا بوقلمون: 800 گرم
  • زنجبیل تازه: نصف قاشق غذاخوری، رنده‌شده
  • سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
  • سركه یا آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز: یك قاشق چای‌خوری
  • كنجد: 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:

1 - مرغ را به اندازه‌ای كه در دهان جا بگیرد خرد كنید و هر تكه را با یك چاقوی كوچك سوراخ كنید.

2 - همه مواد را با هم مخلوط كنید و تكه‌های مرغ را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید.

3 - یك تابه را چرب كرده و روی شعله متوسط داغ كنید. تكه‌های مرغ را حدود 10 دقیقه در آن سرخ كنید تا كاملا بپزد. می‌توانید آنها را به سیخ كشیده و روی زغال كباب كنید. با سالاد فصل یا سبزیجات تازه و تره‌بار آبپز سرو كنید.

نکات:


1- اگر با سویاسس میانه‌‌ای ندارید، آن را حذف كنید.

2- می‌توانید كنجد را از سس حذف كنید و آن را هنگام سرخ یا كباب كردن مرغ اضافه كنید تا كنجدها برشته شده و غذا بیشتر معطر شود.
 
بالا