• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرغ پارمچان

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم :

200 گرم سينه يا ‌فيله‌ي مرغ


يك پيمانه پودر آرد سوخاري


2عدد تخم مرغ


يك قاشق غذاخوري خردل


2 قاشق غذاخوري سس گوجه ‌فرنگي


به ‌مقدار لازم پودرسير


250 گرم پنيررنده شده‌ي پيتزا يا گودا


به‌ مقدار لازم روغن مخصوص سرخ كردني

طرز تهيه:
مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه كنيد. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نماييد و روي مرغ‌هاي ورقه ورقه شده بريزيد.

مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه كنيد. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نماييد و روي مرغ‌هاي ورقه ورقه شده بريزيد.

مرغ را به آرد سوخاري آغشته نماييد و سپس در روغن سرخ كنيد. سس گوجه‌فرنگي و پودر سير را با هم مخلوط نماييد و روي مرغ‌هاي سرخ شده بريزيد.

پنير پيتزا يا گودا را روي مرغ بريزيد و ظرف را به ‌مدت 8 تا 15 دقيقه با حرارت 170 درجه‌ي سانتي‌گراد داخل فر قرار دهيد.
 
بالا