مواد لازم :
200 گرم سينه يا فيلهي مرغ
يك پيمانه پودر آرد سوخاري
2عدد تخم مرغ
يك قاشق غذاخوري خردل
2 قاشق غذاخوري سس گوجه فرنگي
به مقدار لازم پودرسير
250 گرم پنيررنده شدهي پيتزا يا گودا
به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ كردني
طرز تهيه:
مرغ پخته شده را ورقه ورقه كنيد. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نماييد و روي مرغهاي ورقه ورقه شده بريزيد.
مرغ پخته شده را ورقه ورقه كنيد. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نماييد و روي مرغهاي ورقه ورقه شده بريزيد.
مرغ را به آرد سوخاري آغشته نماييد و سپس در روغن سرخ كنيد. سس گوجهفرنگي و پودر سير را با هم مخلوط نماييد و روي مرغهاي سرخ شده بريزيد.
پنير پيتزا يا گودا را روي مرغ بريزيد و ظرف را به مدت 8 تا 15 دقيقه با حرارت 170 درجهي سانتيگراد داخل فر قرار دهيد.
200 گرم سينه يا فيلهي مرغ
يك پيمانه پودر آرد سوخاري
2عدد تخم مرغ
يك قاشق غذاخوري خردل
2 قاشق غذاخوري سس گوجه فرنگي
به مقدار لازم پودرسير
250 گرم پنيررنده شدهي پيتزا يا گودا
به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ كردني
طرز تهيه:
مرغ پخته شده را ورقه ورقه كنيد. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نماييد و روي مرغهاي ورقه ورقه شده بريزيد.
مرغ پخته شده را ورقه ورقه كنيد. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نماييد و روي مرغهاي ورقه ورقه شده بريزيد.
مرغ را به آرد سوخاري آغشته نماييد و سپس در روغن سرخ كنيد. سس گوجهفرنگي و پودر سير را با هم مخلوط نماييد و روي مرغهاي سرخ شده بريزيد.
پنير پيتزا يا گودا را روي مرغ بريزيد و ظرف را به مدت 8 تا 15 دقيقه با حرارت 170 درجهي سانتيگراد داخل فر قرار دهيد.