• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرفاوي: براي آسيايي شدن هنوز شانس داريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم مس کرمان گفت: کارمان براي آسيايي شدن سخت است اما هنوز شانس کسب سهميه داريم.
00000889.jpg

صمد مرفاوي پس از تساوي يک بر يک مس برابر پيکان عنوان کرد: در نيمه اول بازي خوبي به نمايش نگذاشتيم اما توانستيم در نيمه دوم به مراتب بهتر شويم و موقعيت‌هاي زيادي را به وجود بياوريم اما با بدشانسي نتوانستيم پيروز ميدان شويم و به گل دوم دست يابيم. پيکاني‌ها رو به بازي فيزيکي آوردند و همين امر باعث شد که نتوانيم بازي خود را به نمايش بگذاريم.
وي ادامه داد: از بازي و نتيجه راضي نيستم و بايد تلاش خود را در ديدارهاي آينده بيشتر کنيم تا بتوانيم هر سه امتياز بازي را کسب کنيم. ما موقعيت‌هاي زيادي را هدر مي‌دهيم و اين امر در آينده به تيم ضربه خواهد زد.
وي درباره اعتراض زالدرون به تعويضش خاطرنشان کرد: اين بازيکن به علت بازي خود ناراحت بود. هر چند که من هر چه صلاح بدانم انجام مي‌دهم و کاري به ناراحتي بازيکن ندارم. متاسفانه برخي افراد هستند که مي‌خواهند براي تيم مشکل به وجود بياورند و مسائل غيرفوتبالي را براي تيم مطرح مي‌کنند.
مرفاوي افزود: زماني که برخي در کنار زمين پرخاشگري مي‌کنند آرامش بازيکن را به هم مي‌زنند. بازيکن نيز يک آدم است و نمي‌تواند تمرکز خود را نگه دارد و او نيز پرخاشگري مي‌کند.
سرمربي مس درباره جايگاه خود در ليگ برتر يادآور شد: هفت هفته ديگر باقي است و بايد تلاش کنيم بتوانيم جايگاه بهتري کسب کنيم. شرايط براي آسيايي شدن ما سخت است اما هنوز شانس کسب سهميه ليگ قهرماني آسيا را داريم و تمام تلاش خود را براي اين امر انجام خواهيم داد.
وي در باره اتفاقات هفته اخير در تيم مس خاطرنشان کرد: من به باشگاه اعلام کردم که نبايد در بحث کانون هواداران داخل شود زيرا اين کانون هواداران هستند که پول دريافت مي‌کنند و وظيفه دارند تا حاشيه‌ها را کنترل کنند. در هر صورت روزي من از کرمان خواهم رفت و اين خود هواداران هستند که بايد هواي تيم خودشان را داشته باشند تا براي آنها حاشيه به وجود نيايد.

بالا