• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه بهترین دست نوشته به مناسبت میلاد حضرت مهدی (عج)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات

1qn3t1fazib14x7aw0.gif
1qn3t1fazib14x7aw0.gif
1qn3t1fazib14x7aw0.gif

سلام دوستان تبریک میگیم فرا رسیدن میلاد حضرت مهدی (عج) و به همه شما :گل:
به مناسبت این روز فرخنده با مسابقه ای ادبی خدمت رسیدیم.

31185.jpg

مسابقه به این صورت هست که برای تصویر بالا شما عزیزان متن کوتاه و یا شعر کوتاهی به قلم خودتون در رابطه با حضرت مهدی (عج) مینویسید و برای
fatemeh عزیز از طریق پیام خصوصی ارسال میکنید.
بعد از اتمام مهلت آثار تمام آثاربدون ذکر نام در تاپیک نظرسنجی گذاشته میشود و برنده کسی هست که بیشترین رای و از آن خودش بکند.

دوستان عزیز توجه داشته باشید:

*متن و شعری که ارسالی میبایست به قلم خود شما باشه و از آثار شعرا و نویسندگان کپی نشده باشه.
*لطفاً متن و اشعارتون طولانی نباشد.
*لطفاً متن و یا اشعارتون در رابطه با امام زمان (عج) باشه.
*مهلت ارسال آثار تا روز پنج شنبه 6 تیر میباشد.
*مدت زمان رای گیری تا روز یک شنبه 9 تیر ماه میباشد.
*جایزه نفر اول شارژ 5 هزار تومانی میباشد.
* در آخر تمام دست نوشته های شما عزیزان به بخش "دست نوشته های ایران انجمنی ها" منتقل خواهد شد.

از همراهی همه شما عزیزان متشکریم :گل:

parisa

متخصص بخش
کاش مریم خانم متن وخودتون میگفتین..چون ممکنه دست خط زیبا باشه اما متنی که برای تصویرانتخاب شده جذابیت نداشته باشه..
وهمین طوربالعکس

مثال:فیلمی که محتویات خوبی نداره اما آهنگ که روی فیلم گزاشته شده نظربیینده رو به خودش جذب میکنه..
من خودم دست خطم بد نیست ولی واقعا بخوام راجع به این تصویرمتنی بنویسم درتوانم نیست ..اگه احیانا متنی نوشته شد ودراین مسابقه تغغیراتی ایجاد کردید منو باخبر کنید تا حتما شرکت کنم:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
کاش مریم خانم متن وخودتون میگفتین..چون ممکنه دست خط زیبا باشه اما متنی که برای تصویرانتخاب شده جذابیت نداشته باشه..
وهمین طوربالعکس

مثال:فیلمی که محتویات خوبی نداره اما آهنگ که روی فیلم گزاشته شده نظربیینده رو به خودش جذب میکنه..
من خودم دست خطم بد نیست ولی واقعا بخوام راجع به این تصویرمتنی بنویسم درتوانم نیست ..اگه احیانا متنی نوشته شد ودراین مسابقه تغغیراتی ایجاد کردید منو باخبر کنید تا حتما شرکت کنم:گل:

سلام
پریسای عزیز نوشته هاتون رو به صورت تایپ شده باید برای ایشون ارسال کنید.

موفق باشید

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
گلای عزیز تاکید میشه که این یک مسابقه ادبی هست نه هنری و ملاک جملات نوشته شماست نه دستخط شما:1::1::1::1::1:
برای شرکت در مسابقه، شما یک نوشته با موضوع امام زمان که نویسنده اش تنها خود شما هستید نه کس دیگر و از جایی کپی برداری نیست، برای من پیام خصوصی کنید:احترام:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
امروز روز آخره. تا الان 7 عزیز شرکت کردند.:احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا