• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسجدی با معماری مسجد الاقصی در تونس+تصاویر

Nicol

متخصص بخش گردشگری
به گزارش رهوا از قدسنا-شهر قیروان یکی از نمادهای تمدن اسلامی درقاره آفریقا به شمارمی آید و در مرکز خود مسجدی بزرگ با نام مسجد جامع بزرگ قیروان دارد که به لحاظ شکل ظاهری شباهت بسیاری به مسجد الاقصی در شهر قدس فلسطین دارد.
برپایه این گزارش مسجد جامع بزرگ قیروان که بر اساس برخی اسناد تاریخی در سال 55 هجری قمری ساخته شده به عنوان اولین و بزرگترین مسجد ساخته شده در قاره آفریقا محسوب می شود.
قیروان، بدون ‌شک یکی از نمادهای تمدن اسلامی در قاره آفریقا به شمار می آید و نخستین شهری است که اعراب مسلمان پس از ورود به آفریقا در این قاره بنا کردند و بعد از توسعه و آبادانی آن مسلمانان دیگر نقاط نیز به این منطقه آمدند و توانست خدمات علمی و دینی بالایی برای جهان اسلام ارائه دهد.
گفتنی است که مسجد جامع شهرقیروان در سال 2009 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام شناخته شد.

qirwan2.jpg
مسجد جامع بزرگ قیروان با شباهتی بسیار با مجد الاقصی در بیت المقدس​
qirwan3.jpg
مسجد جامع بزرگ قیروان با شباهتی بسیار با مجد الاقصی در بیت المقدس​
qirwan1.jpg
مسجد جامع بزرگ قیروان با شباهتی بسیار با مجد الاقصی در بیت المقدس​
 
بالا