• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسقطي

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم:


150 گرم : نشاسته

300 گرم : شكر

100 گرم : كره

يك دوم فنجان : گلاب

3 فنجان : آب

مقداري : پودر پسته

يك دوم فنجان : بادام بو داده خرد شده


طرز تهيه:

نشاسته را در يك ليوان آب سرد خيس مي كنيم پس از چند دقيقه آب روي نشاسته را خالي مي كنيم( بدينوسيله ترشي نشاسته گرفته خواهد شد) سپس 2 ليوان آب مجدداً به نشاسته اضافه نموده و روي آتش مي گذاريم مرتب بهم مي زنيم تا بجوشد وغليظ شود. شكر و گلاب را داخل نشاسته ريخته، كره را تكه تكه كرده و به مايه مسقطي اضافه مي كنيم و بهم مي زنيم تا كاملاً پخته و غليظ شود. در آخر كار، اگربخواهيم هم مي توان بادام بو داده را اضافه كرد و هم مي توان مقداري آب انار اضافه كرد . اگر با آب انار ترش شد مقداري شكر اضافه مي كنيم.

مسقطي را در ظرف مناسبي ريخته و روي آن را با پودر پسته تزئين مي كنيم همچنين مي توان مسقطي را بصورت تكه هاي كوچكي بريد و جدا كرد.

نكات تغذيه اي

اين شيريني در كل داراي 3350 كالري انرژي مي باشد.
 
بالا