سلام
1- زیر انجمن یک لینک با عنوان "نمايش مديران انجمن ها " وجود داره که نام کاربری همه مدیرا + نام کاربری مدیر کل (که همون نام کاربری پنل سایته) رو نشون میده
من نمی خوام نام کاربری مدیر کل تو این صفحه نمایش داده بشه ...
از ظهر تا الان هر چی می گیردم پیداش نمی کنم ....
دیروز یادمه یه جایی دیدم که میشد تنظیم کرد که نام کاربری مدیر تو صفحه "مدیران انجمن" نمایش داده نشه .....
ولی نمی دونم کجا بود .... ؟!
2- ادیتورم در زمان لود میره به مود source و همش باید این دکمه A سمت راست بالاشو بزنم تا بره توی مد WIYS نمی دونم چی چی
چطوری میشه کاری کنم که پیش فرضش همین مد WIYS نمی دونم چی چی بشه (یعنی همون چیزی که می نویسی ، میبینی ) ؟؟؟؟
[HIGHLIGHT]3- من هر کاری می کنم کاربرام فایل حدود 3 مگ و به بالا نمی تونن به پست هاشون اتچ کنن ..... !
ماکزیمم حجم فایلا رو هم رو 30 مگ گذاشتم ... ولی بازم درست نشد ...
(من تنظیم کردن که فایلای پیوست روی دیتابیس ریخته بشه)
چه کنم ؟[/HIGHLIGHT]
4- آدرس فرستنده ایمیل های انجمن رو از کجا می تونم تنظیم کنم ؟
از بخش تنظیمات اصلی انجمن > تنظیمات ایمیل ، میزنم آدرس noreply@icoder.ir ولی بازم از ایمیل مدیر اصلی ایمیل ها ارسال میشه ؟!
5- بخش آواتار از پنل کاربرام حذف شده و امکان قراردادن آواتار وجود نداره .... ؟!
نمی دونم کجا رو دست کاری کردم که اینجوری شد ؟!
6- اندازه آواتار کاربرا رو چطوری میشه تنظیم کرد که خودش resize کنه ....
7- چطوری میشه برای کاربرای تازه وارد و اونایی که آواتار ندارن ، یک آواتار پیش فرض قرار داد ..... (مثل همین آواتار خودم تو همین انجمن)
آدرس انجمن هم اینه : forum.icoder.ir
پیشاپیش از کمکاتون بسیار سپاسگذارم ....
1- زیر انجمن یک لینک با عنوان "نمايش مديران انجمن ها " وجود داره که نام کاربری همه مدیرا + نام کاربری مدیر کل (که همون نام کاربری پنل سایته) رو نشون میده
من نمی خوام نام کاربری مدیر کل تو این صفحه نمایش داده بشه ...
از ظهر تا الان هر چی می گیردم پیداش نمی کنم ....
دیروز یادمه یه جایی دیدم که میشد تنظیم کرد که نام کاربری مدیر تو صفحه "مدیران انجمن" نمایش داده نشه .....
ولی نمی دونم کجا بود .... ؟!
2- ادیتورم در زمان لود میره به مود source و همش باید این دکمه A سمت راست بالاشو بزنم تا بره توی مد WIYS نمی دونم چی چی

چطوری میشه کاری کنم که پیش فرضش همین مد WIYS نمی دونم چی چی بشه (یعنی همون چیزی که می نویسی ، میبینی ) ؟؟؟؟
[HIGHLIGHT]3- من هر کاری می کنم کاربرام فایل حدود 3 مگ و به بالا نمی تونن به پست هاشون اتچ کنن ..... !
ماکزیمم حجم فایلا رو هم رو 30 مگ گذاشتم ... ولی بازم درست نشد ...
(من تنظیم کردن که فایلای پیوست روی دیتابیس ریخته بشه)
چه کنم ؟[/HIGHLIGHT]
4- آدرس فرستنده ایمیل های انجمن رو از کجا می تونم تنظیم کنم ؟
از بخش تنظیمات اصلی انجمن > تنظیمات ایمیل ، میزنم آدرس noreply@icoder.ir ولی بازم از ایمیل مدیر اصلی ایمیل ها ارسال میشه ؟!
5- بخش آواتار از پنل کاربرام حذف شده و امکان قراردادن آواتار وجود نداره .... ؟!
نمی دونم کجا رو دست کاری کردم که اینجوری شد ؟!
6- اندازه آواتار کاربرا رو چطوری میشه تنظیم کرد که خودش resize کنه ....
7- چطوری میشه برای کاربرای تازه وارد و اونایی که آواتار ندارن ، یک آواتار پیش فرض قرار داد ..... (مثل همین آواتار خودم تو همین انجمن)
آدرس انجمن هم اینه : forum.icoder.ir
پیشاپیش از کمکاتون بسیار سپاسگذارم ....
آخرین ویرایش: