• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل این سایت

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان , یه مشکل تو کدنویسی سایتی که دارم آماده میکنم پیش اومده , نمیشه گفت مشکل ولی مشتری زیاد گیر هست و خیلی حساس :نه:
به سایت زیر برید که به صورت دمو فعلا روی هاست آوردم بالا برای پیش نمایش مشتری
http://www.niknegar.ir/ariany/

اسلایدشو پایین رو ببینید , وقتی روی دکمه فلش دو طرف کلیک میشه که عکس تعویض بشه یک کادر نقطه چین به موجود میاد , هر چی سعی کردم نتونستم مشکل رو رفع کنم
توی asp اگه اشتباه نکنم به این نقطه میگند ناحیه حساس , به هر حال نشد مشکل رو رفع کنم
همچنین
عکس داخل اسلاید هم اگه ببینید یک خط رنگی دور عکس میوفته که باز نشد مشکل رو برطرف کنم
هر کدوم از دوستان راه حل رو میدونند لطفا راهنمایی کنند که دیگه داره روانمون بهم میریزه :نیش:
ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
محمد جان من چرا چنین نقطه ای رو ندیدم!
مرورگرتون چی هست؟
یک عکس از مشکلی که میگید قرار بدید لطفاً.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام خدمت شما
مرورگر که توی فایرفاکس و اکسپلورر تست کردم توی هر دوش این موارد بود , توی کروم هم فکر کنم مشکل داشته باشه ولی هنوز نرسیدم اون رو تست کنم
این هم عکس:

z1ydg4ivak8funyalo4e.jpg

روی فلش وقتی کلیک میشه کادر نقطه چین میاد , و دور عکس داخل اسلاید هم یک خط رنگی وجود داره

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
محمد جان برای من که تست کردم چنین مواردی نیومد و نمیاد و بی ایراد نشون میده!
از دوستان دیگمون میخوام این آدرس رو تست کنند و نتیجه رو بگند لطفاً.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
دوستان هر کی رسید سایت رو ببینه این مورد هم براش هست یا نه
برای من و مشتریم که این مورد وجود داره

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
محمد جان یک دور در اون صفحه کلید های ترکیبی Ctrl+F5 رو بگیرید صفحه یک دور از نو لود بشه، ببینید باز هم مشکلی هست.

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
سلام

من که نقطه ای ندیدم ...

تو فایرفاکس 9 و ie 9 و کروم 16 مشکلی نبود

مشکلات اسلاید شوی شما :

نمی ایسته تا صفحه کامل لود شه ، بعد شروع به کار کنه .....
تصاویر خیلی بزرگه و پسوند png اصلا برای تصاویر بزرگ (به نظر بنده) پسوند خوبی نیست (کافیه حجم jpg همین عکس رو با عکسی که الان رو سایته مقایسه کنین ...)

راه حل : استفاده از جی کوئری و تابع معروف زیر
کد:
[LEFT]$(document).ready(function()

[/LEFT]

راه حل بعدی اینه که تگ اسکریپت و دستورات جاوا اسکریپت رو ته صفحه قرار بدین

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
آخه فکر کنم که می خوان تصاویر اسلایدر بک گراند نداشته باشه به همین دلیل JPG نذاشته

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
محمد جان همچنین میتونید از اسلاید شو های دیگری هم استفاده کنید.
البته باز هم تأکید میکنم که من هم مثل دوستان مشکلی در این سایت ندیدم. اما حرف حمید عزیز رو تأیید میکنم که کمی تصاویر سنگین بود.

Cube

ضمنا روی گوگل کروم اسلایدرتون کار نمی کته ......

اینجور اسلایدر های ساده رو میشه راحت با جاوا پیاده سازی کرد ... اسلایدر آماده در مواردی که اسلایدر خیلی خفن لازم باشه ، کاربرد داره

آخرین ویرایش:

Cube

آخه فکر کنم که می خوان تصاویر اسلایدر بک گراند نداشته باشه به همین دلیل JPG نذاشته

وقتی بک گراند صفحه مشکیه .... میشه بک گراند تصاویر رو هم مشکی گرفت و عکس ها رو jpg قرار داد ....

mohammadshamosi

کاربر ويژه
مشکلاتی که گفتید درسته
در مورد حجم : سفارش به این شکل هست که تصویر زیر که مانکن هست باید از توی اسلاید نمایش داده میشد. اگه بکگراند رو ذخیره کنید میبینید که کادر اسلاید رو با یکگراند گرفتم ولی چون قرار بود تصویر مانکن از توی اسلاید مشخص باشه دیگه عکس داخل رو پی ان جی گرفتم
و کلی بحث در مورد حجم عکس ها انجام شد ولی عکسهای ارسالی که به دستم رسید رو نشد دیگه حجمش رو کمتر کنم , ظاهرا که حجم سایت براشون مهم نیست
ولی مشکل اساسی که فعلا هست همین کادر دور فلش و خط دور عکس ها هست
مرورگر من فایرفاکس 9 هست که این موارد رو نشون میده

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
فهمیدم
مشکل از مرورگرتونه
منم الان با اینترنت اکسپلورر امتحان کردم مشکلی که شما میگید رو داشت

بالا