• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل بالا آمدن ویندوز و تغییر تاریخ در هر بار روشن شدن کامپیوتر

mahsa1365

New member
سلام
ویندوز من 7 و جدیدا هر وقت روشنش میکنم با صدای بوق اول سیستم دوباره صدای بوق میاد و بلافاصله قبل از بالا اومدن ویندوز به صفحه داس dos میره جای که تنظیمان کامپیوتر از قبیل تاریخ و ساعت و دستگاه های متصل به سیستم رو نشون میده من هر بار تاریخ رو درست میکنم و با گزینه save & exit بیرون میام ولی باز که سیستم رو روشن میکنم این مشکل پیش میاد کمکم کنید :دعا::baroon:

t92

متخصص بخش
سلام
صدای بوق معنی خاصی داره
دوتا بوق مدت یکسان دارند یا اولی کوتاه دومی طولانی؟

wild.soldier

کاربر ويژه
اگر ساعت رایانه شما حتی پس از حتی restart شدن ویندوز هم یک ساعت عوض می شود در قسمت Time Zone از مربع کنار Automaticlly Adjust … علامت را بردارید

ولی اگر تاریخ رایانه هم عوض می شود احتمالاً باتری مادربورد شما تمام شده است با تعویض آن مشکل حل می شود .

wild.soldier

کاربر ويژه
آبجی جواب سوالت را تو پست بالا دادم ولی اگر به روش بالا نشد از این روش اقدام کن درست میشه

کامپیوتر خودت را restart کن و دائم کلید delete را از روی صفحه کلید فشار بده تا به صفحه بایس که آبی رنگ است بروی.در آنجا تب بوت را انتخاب و first boot را بر روی hard disk قرار بده.با زدن کلید f10 تغییرات را save کن و خارج شو.

بار دیگر کامپیوتر از طریق هارد بوت خواهد شد و دیگر مشکلی نخوای داشتی

موفق باشی

t92

متخصص بخش
دو بوق کوتاه و یکسان معمولا نشان دهنده ایراد در حافظه رم هست.
اگه ویندوز بالا نیاد از رم هست و الا میتونه از باطری cmos مادربورد و یا تنظیمات بایوس که دوستمون گفتن باشه.

آخرین ویرایش:
بالا