• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل در وصل شدن به اینترنت

ببخشید من گاهی اوقات که میخوام وصل به اینترنت بشم:این ارور را میده(ppoe)بعد که ریست میکنم دوباره وصل میشم خوب میشه:مشکل از چیه

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

این مطلب شاید بدردتون بخوره:

هنگام connect شدن به اينترنت از طريق کانکشن pppoe، خطايError691 گرفته مي‌شود. اين خطا به چه معناست؟
اين خطا هنگامي که username & password اشتباه درج شود، رخ مي‌دهد. در اين شرايط پيشنهاد مي‌شود که مشترک کانکشن pppoe روي ويندوز را دوباره بسازد وusername/password خود را مطابق آنچه در هنگام نصب تحويل داده شده، وارد کند. اگر به نتيجه دلخواه دست نيافتيد، با پشتيباني تماس بگيريد.

هنگام connect شدن به اينترنت از طريق کانکشن pppoe، خطاي Error678 گرفته مي‌شود. اين خطا به چه معناست؟
برخي از عواملي که ممکن است سبب بروز اين مشکل شود عبارت‌اند از:
- تنظيم هم‌زمان pppoeروي مودم و ويندوز. (هنگامي که pppoe روي مودم تنظيم شده باشد و كانکشن pppoe بخواهد برروي ويندوز نيز تنظيم شود)
- نصب نشدن صحيح درايور مودم در حالتي که مودم از طريق usb به کامپيوتر وصل شود.
- تنظيمات اشتباه مودم مانند VPI/VCI.
- وصل نبودن خط تلفن رانژه به پورتline مودم.
- بروز قطعي در ديتاي مرکز ارايه دهنده‌ي سرويس ADSL نيز مي‌تواند موجب بروز اين مشکل شود. در اين حالت مشترک نبايد به تنظيمات اينترنت دست بزند و تا رفع مشکل بايد منتظر بماند. درصورت رفع نشدن مشکل حتما با پشتيباني شركت خدمات اينترنت خود تماس بگيريد.

ahmadfononi

معاونت انجمن
فکر کنم به این خاطر باشه که کانکشن ها غیرفعال و سپس فعال میشند که درست میشه.

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
از قسمت Network and Sharing کنترل پنل میتونید فعال کنید.
در قسمت Change Adaptor بگردید دنبال کانکشن مورد نظرتون.

بالا