سلام
بچه ها من یه مشکلی با این سایت دارم
اول اینکه من ثبت نام کردم خوب ولی من که نمیتونم یوزر پسوردم رو به همه ی نویسنده هام بدم چون به همه چی دسترسی پیدا میکنن جایی نداره که مثه وبلاگ ها مثلا اشخاص دیگه هم جز خودت تعریف کنی براش؟؟؟
یه سوال دیگه تو آموزشاش زده
این الان چیه؟؟ خوب من کد اینو بزارم که همه فایلا زیپ شن این از کجا میخواد بفهمه منم که پول رو تو کارت من بریزه؟؟؟
مرسی اگر بگید اصلا مشکل دارم من با این سایت :|
بچه ها من یه مشکلی با این سایت دارم
اول اینکه من ثبت نام کردم خوب ولی من که نمیتونم یوزر پسوردم رو به همه ی نویسنده هام بدم چون به همه چی دسترسی پیدا میکنن جایی نداره که مثه وبلاگ ها مثلا اشخاص دیگه هم جز خودت تعریف کنی براش؟؟؟
یه سوال دیگه تو آموزشاش زده
- اسکریپت تمام صفحه: این ابزار به شما قابلیت تبدیل کردن به صورت خودکار و یکجای تمام لینکهای داخل صفحه را تنها با کپی و پیست کردن کد در آن را میدهد.
- حالت اول (عکس بالا): در این حالت تمامی دامینهایی که میخواهید لینک آنها تبدیل به لینک زیپی شوند را وارد کنید، برای مثال yoursite.com و exmaple.com دامینهایی هستند که لینک آنها کوتاه میشود اما سایر دامینهای موجود در سایت شما تغییر نخواهند کرد.
- حالت دوم (عکس بالا): در این حالت تمامی دامینهایی که میخواهید لینک آنها تبدیل به لینک زیپی نشوند را وارد نمایید، برای مثال google.com و exmaple.com دامینهایی هستند که لینک آنها کوتاه نمیشود اما سایر دامینهای موجود در سایت شما تغییر خواهند کرد.
این الان چیه؟؟ خوب من کد اینو بزارم که همه فایلا زیپ شن این از کجا میخواد بفهمه منم که پول رو تو کارت من بریزه؟؟؟
مرسی اگر بگید اصلا مشکل دارم من با این سایت :|