• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مظلومي: بي نهايت از بازيكنانم تشكر مي كنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اين باخت چيزي از ارزش‌هاي صبا کم نمي‌کند و من به سرمربي اين تيم هم تبريک مي‌گويم.

00018389.jpg

پرويز مظلومي در نشست خبري پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل صباي قم اظهار داشت: بي نهايت از بازيکنانم تشکر مي کنم. آنها با تعصب بودند و با وجود آنکه اين هفته خسته بوديم و در 2 روزي که در تهران بوديم فقط ريکاوري کرديم، پيروز شديم و از اين برد خيلي خوشحالم. صبا تيم قابل احترامي بود، اما در نيمه دوم برتر از حريف بوديم.
وي افزود: با جابجايي‌هايي که در نيمه دوم انجام داديم فرهاد مجيدي را يک خط عقب‌تر آورديم. آرش برهاني فرصت‌هاي ما را به گل تبديل کرد. اين باخت چيزي از ارزش‌هاي صبا کم نمي‌کند و من به سرمربي اين تيم هم تبريک مي‌گويم.

وي در مورد اينکه پرسپوليس امروز مقابل ملوان بازي را واگذار کرد، گفت: ما به نتيجه بازي پرسپوليس کاري نداشتيم تمرکز روي تيم خودمان بود. به خودمان فکر مي‌کرديم، بايد به هواداران عيدي مي‌داديم و با انگيزه براي دربي تمرينات را دنبال مي‌کرديم.
مظلومي درباره اينکه استقلال همواره در نيمه دوم که نيمه مربيان است بازي‌هايش را واگذار يا مساوي کرده، اما در اين بازي به پيروزي رسيد، عنوان کرد: متأسفانه تيم ما دچار اشکالاتي است،‌اما باور کنيد من دستور عقب‌نشيني به استقلال نمي‌دهم. بازيکنانم به من مي گويند که عده اي از بيرون معتقدند تيم ترسو است. بازيکنان ما هر وقت تيم گل مي زند، بي‌جهت عقب مي‌کشند مثل بازي السد و النصر.
مظلومي تصريح کرد: ما حتي در بازي با سپاهان گل مساوي را زديم پس اينطور هم نيست که در نيمه دوم بازي‌ها را به حريفان داده باشيم. البته قبول دارم که نتوانستيم از اندوخته‌هاي خود مراقبت کنيم اما اين مسئله با تيم مربوط مي شود.
سرمربي استقلال اضافه کرد: به بازيکنان گفته‌ام بعد از گل مي‌توانند گل‌هاي ديگري هم بزنند بهترين دفاع حمله است در بازي با السد اگر 5 دقيقه ضدفوتبال انجام داده بوديم برنده مي‌شديم اما من از بچه‌ها چنين چيزي نخواستم. البته ما بايد تفکرمان را عوض کنيم گاهي مهاجمان خوبي در زمين هستند اما پاسي به آنها نمي‌رسد.
در ادامه اين نشست پرويز مظلومي در مورد اينکه وي با استقلال نتايج خوبي گرفته اما از سوي باشگاه به همراه بازيکنان کادر فني استقلال هم 10 درصد جريمه شد، گفت: اين تصميم مديريت باشگاه گرفته اما فتح‌الله‌زاده اعلام کرد اگر بازي امروز را ببريم جريمه‌ها بخشيده مي‌شود. حق بازيکنان من نبود جريمه شوند. وقتي من به استقلال آمدم شرايط طوري بود که همه توقع داشتند سهميه آسيا را بگيريم اما اکنون همه ايراد مي‌گيرند در حالي که تيم من مدعي قهرماني است.
سرمربي استقلال تصريح کرد: شما نمي‌دانيد جمع کردن تيم استقلال چقدر سخت است شبها سختي مي‌کشم تا 11 نفر را انتخاب کنم بازيکنان از من توقع بازي دارند خيلي چيزها را نمي‌توانم بگويم اما اداره کردن استقلال کار آساني نيست. خوشحالم که سال را با پيروزي تمام کرديم.

بالا