• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

:: معرفی تیم های حاضر در جام جهانی 2014 برزیل ::

seyyedalireza

مدیر موقت
انگلیس
افق جام جهانی 2014 برای تیم ملی انگلیس

14 فروردین 1393

800px-England_1893-520x380.jpg
نام رسمی در فیفا: England, ENG
رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 12
قهرمانی در جام جهانی: 1
رنگ لباس اول: سفید
سرمربی فعلی: روی هاجسون
انگلستان که ادعای ابداع ورزش فوتبال امروزی را دارد صاحب یکی از قدیم‌ترین تیم ملی‌های تشکیل شده در سال 1863 هم هست. آن‌ها همچنین در سال 1905 رسما عضو عضو فیفا شدند. تیم ملی انگلیس تاکنون موفق شده یکبار در جام جهانی 1966 قهرمان جهان شود و پس از آن به جز 1990 که به مقام چهارمی رسید حضور چشم گیر دیگری نداشته است.
%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-520x279.jpg

صعود به جام جهانی 2014

بریتانیایی‌ها در مقدماتی جام جهانی در اروپا در گروه H قرار داشتند، هم گروه با اوکراین، مونته نگرو، لهستان، مولداوی و سن مارینو. در این گروه رقابت اصلی میان اوکراین و انگلستان بود. انگلیسی‌ها تا قبل از بازی آخر 5 برد و چهار تساوی و مجموعا 19 امتیاز داشتند، اوکراینی‌ها هم 18 امتیاز. حریف بریتانیایی‌ها لهستان بود و حریف اوکراین سن مارینو، اگر انگلیس مساوی می‌کرد یا می‌باخت آن وقت اوکراین که مقابل تیم قعر جدولی سن مارینو بازی داشت فرصت این را میافت که صدر نشین شود. اما انگلیسی‌ها اشتباه نکردند و به کمک رونی و جرارد لهستان را 2-0 شکست دادند و با خیالی راحت به طور مستقیم به جام جهانی 2014 صعود کردند، اوکراین هم راهی بازی پلی آف شد.
تاریخچه حضور در جام جهانی

بریتانیا به رغم قدمت فوتبالی‌اش تا سه دوره از حضور در جام جهانی فوتبال سر باز زد و در سال 1950 اولین تجربه آن‌ها در این رویداد بین المللی به وقوع پیوست. در این دوره آن‌ها که در مرحله اول در گروه اسپانیا، شیلی و آمریکا بودند نتوانستد امتیازات لازم را کسب کنند و توفیق صعود به مرحله بعد را نیافتند و نهایتا به مقام هشتم جهان بسنده کردند.
در سال 1966 انگلستان میزبان جام جهانی بود و موفق شد درخشان‌ترین حضور خود را در این دوره به ثبت برساند، آن‌ها در مرحله اول بین اروگوئه، مکزیک و فرانسه اول شدند و به مرحله حذفی صعود کردند. در مرحله حذفی ابتدا آرژانتین را 1-0 از پیش رو برداشتند و سپس 2-1 پرتغال را مغلوب نمودند. در بازی فینال هم مقابل آلمان غربی در حالی که در وقت‌های قانونی مساوی بودند در وقت‌های اضافی 2 گل به ثمر رساندند و برای اولین و آخرین بار در تاریخ فوتبال کشورشان قهرمان جام جهانی شدند.
انگلیسی‌ها در سال 1990 در ایتالیا جام جهانی دیگری را تجربه کردند. در اولین مرحلهٔ این دوره با جمهوری ایرلند، هلند و مصر هم گروه شدند و با یک برد و دو تساوی به عنوان سرگروه به مرحله حذفی راه یافتند. در بازی‌های حذفی ابتدا بلژیک را در وقت‌های اضافی شکست دادند و سپس حریف کامرون شدند و درحالی که این بازی هم دوباره به وقت‌های اضافه کشیده شده بود برنده بیرون آمدند. آن‌ها در نیمه نهایی مقابل آلمان برای بار سوم در 90 دقیقه به تساوی رسیدند ولی این بار برخلاف دو بازی قبلی در وقت‌های اضافی نتوانستند پیروز شوند و در پنالتی هم این آلمانی‌ها بودند که موفق تر عمل نمودند و انگلیسی‌ها را روانه بازی رده بندی مقابل ایتالیا برای کسب مقام سوم کردند. حاصل رده بندی هم چیزی نبود جز یک باخت دیگر برای انگلیس و مقام چهارم جهان.
e-520x390.jpg

تیم ملی انگلستان آخرین بار در سال 2010 در آفریقای جنوبی در جام جهانی ظاهر شده است. آن‌ها پس از صعود از مرحله گروهی در یک هشتم به آلمان برخورد کردند و برابر این تیم متحمل باخت سنگین 4-1 شدند و نهایتا به عنوان تیم سیزدهم جام جهانی از این مسابقات کنار رفتند.
پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014

انگلیس در دو بازی آخر دوستانه خود مقابل شیلی و آلمان شکست خورده است و این اصلا نتیجه قابل دفاعی برای روی هاجسون و شاگردانش نیست، آن‌ها باید در سه بازی دوستانه دیگر خود مقابل دانمارک، پارگوئه و اکوادور نقاط ضعف خود را برطرف کنند تا در جام جهانی به آمادگی ای که از آن‌ها انتظار می‌رود برسند.
انگلستان در مرحله گروهی جام جهانی 2014 در یکی از سخت‌ترین گروه‌ها با اروگوئه، کاستاریکا و ایتالیا هم گروه شده است، اروگوئه که در قاره خود بازی می‌کند نسبت به انگلیس شرایط بهتری دارد، ایتالیا هم که همیشه در جام جهانی خوب ظاهر شده است، پس برتانیایی ها اگر می‌خواهند صعود کنند باید تلاش خود را چند برابر کنند. و اگر بر فرض که چنین شود در یک هشتم با یکی از تیم های، کلمبیا، یونان، ساحل عاج و یا ژاپن روبرو خواهند شد.



 

seyyedalireza

مدیر موقت
المان

[h=2]آلمان به دنبال قهرمانی در جام جهانی 2014 14 فروردین 1393

800px-Deutsche_Fu%C3%9Fballnationalmannschaft_2011-06-03_01-520x346.jpg

نام رسمی در فیفا: Bundesrepublik Deutschland, GER
رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 2
قهرمانی در جام جهانی: 3
رنگ لباس اول: سفید
سرمربی فعلی: یوآخیم لو
تیم ملی آلمان با سه عنوان قهرمانی در جام جهانی، پس از برزیل و ایتالیا سومین تیم پرافتخار جهان در این زمینه است، این تیم از 19 بار جام جهانی برگزار شده 17 بارش را حضور داشته است، دو دوره ای هم که غایب بوده است به سال 1930 که خود آلمان شرکت نکرد و 1950 که کشور آلمان توسط نیروهای متفقین تحت اشغال در آمده بود برمیگردد. این تیم از 17 باری هم که در جام جهانی شرکت کرده است 12 بار تا نیمه نهایی بالا رفته و این خودش نوعی رکورد در جام جهانی محسوب می‌شود، همچنین آلمان در تعداد بازی در این جام نیز با 99 بازی رکورد دار می‌باشد.
تیم ملی آلمان پس از جنگ جهانی دوم به سه تیم آلمان غربی، آلمان شرقی و تیم ملی زارلند تجزیه شد. اصلی‌ترین و قوی ترین آن‌ها البته آلمان غربی بود. در سال 1990 که آلمان شرقی و غربی متحد شدند تیم ملی آلمان فعلی دوباره موجودیت یافت.
800px-World_Cup_2006_German_fans_at_Bochum-520x390.jpg

[h=4]صعود به جام جهانی 2014 مقدماتی جام جهانی در اروپا برای آلمان هم گروهی با سوئد، اتریش، جمهوری ایرلند، قزاقستان و جزایر فارو را به همراه داشت. مثل همیشه بازی تاکتیکی و هماهنگ از نکات کلیدی بازی آلمانی‌ها در این مسابقات بود، برخورداری از ستاره‌هایی همچون مسعود اوزیل که 8 گل برای تیمش به ثمر رساند و مانوئل نویر، فلیپ لام، سامی خدیرا، سباتین شوان اشنایدر، لوکاس پودولسکی، نیکلای مولر، ماریو گومز و میرسلاو کلوزه که همه در حد و اندازه‌های بهترین بازیکنان جهان هستند باعث شد آلمانی‌ها از 10 بازی 9 بار پیروز شوند و فقط یکبار برابر سوئد متوقف شوند. آنها با 28 امتیازی که کسب کردند ضمن سرگروهی به عنوان پنجمین تیم اروپایی به جام جهانی 2014 صعود کردند.
Bundesarchiv_Bild_183-N0716-0314_Fu%C3%9Fball-WM_BRD_-_Niederlande_2-1-520x372.jpg

[h=4]تاریخچه حضور در جام جهانی در سال 1954 آلمانی‌ها (با عنوان آلمان غربی) به سوئیس رفتند تا یکی از به یادماندنی‌ترین بازی‌های خود در جام جهانی را به نمایش بگذارند. عملکرد آن‌ها در مرحله گروهی اصلا خوب نبود، آن‌ها ترکیه را بردند اما برابر مجارستان شکست سنگین و دور از انتظار 8-3 را متحمل شدند و به دلیل برابری امتیاز با ترکیه یکبار دیگر تحت عنوان پلی آف با این تیم بازی کردند و برنده بیرون آمدند تا به مرحله حذفی صعود کنند، در این مرحله به ترتیب یوگوسلاوی و اتریش را شکست دادند و به فینال راه پیدا کردند، مجارستان آن پای دیگر فینال بود و اگرچه مجارستان آن زمان از قدرت‌های جهان به شمار می‌رفت اما برابر آلمان کاری از پیش نبرد و با یک شکست جام را به آلمانی‌ها تقدیم کرد واین اولین قهرمانی آن‌ها در جهان شد.
آلمان غربی سال 1974 عنوان میزبانی رقابت‌های جام جهانی را یدک می‌کشید و این زمینه ای بود برای خوش درخشیدن تیم ملی و بازیکنان اسطوره ای همچون «گرد مولر» و «فرانک بکن باور» در این جام بین المللی. آن‌ها که در اتفاقی جالب همگروه نیمه شرقی خود، یعنی آلمان شرقی شده بودند از پس پاره تن خود برنیامدند و برابر این تیم تن به شکست دادند. اما به لطف دو بردی که مقابل تیم های دیگر گروهشان کسب کرده بودند توفیق صعود به مرحله دوم گروهی را یافتند. در مرحله بعدی آن‌ها موفق تر از نیمه شرقیشان عمل کردند و به عنوان سرگروه سر از فینال رقابت‌ها در آورند، آلمان شرقی هم که در گروهی دیگر بازی می‌کرد در گروهش سوم شد و از بازی‌ها کنار رفت. در فینال مسابقات، این هلند بود که انتظار آلمان غربی را می‌کشید، آن‌ها از دقیقه 2 به کمک پنالتی از آلمان‌ها جلو افتادند اما بری‌تر و مولر در همان نیمه اول کار هلند را تمام کردند و آلمان غربی را برای دومین بار صاحب عنوان قهرمانی نمودند.
در جام جهانی سال 1990 در کشور ایتالیا یک بار دیگر آلمان غربی افتخار قهرمان شدن در جهان را پیدا کرد، آن‌ها ابتدا در گروه خود اول شدند و در مرحله حذفی هم از سد هلند، چکسلواکی و انگلستان گذشتند و در فینال در یک بازی پایاپای به کمک گل آندریاس برمه که از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید برای سومین بار جام جهانی را با خود به خانه بردند.
آلمان در آخرین جام جهانی حضور یافته‌اش در سال 2010 آفریقای جنوبی، موفق شد تا نیمه نهایی پیش برود اما مقابل اسپانیا نتوانست پیروز شود و از راهیابی به فینال بازماند، البته آن‌ها در رده بندی توانستند اروگوئه را از پیش رو بردارند و به مقام سوم جام جهانی دست پیدا کنند. در نهایت هم این اسپانیا بود که قهرمان جهان شد.
[h=4]پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014 آلمان در گروه G مسابقات که شامل پرتغال، غنا و آمریکا هم می‌شود قرار دارد، اگرچه گروه نسبتا سختی است ولی به احتمال زیاد برای ابرقدرتی مثل آلمان مشکلی برای صعود وجود نخواهد داشت، آن‌ها در صورت اول شدن با تیم دوم گروه H که می‌تواند الجزایر، بلژیک، روسیه و یا کره جنوبی باشد در یک هشتم مصاف خواهند کرد.

[h=3]

 

seyyedalireza

مدیر موقت
اسپانیا

[h=2]اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی در جام جهانی 2014 11 فروردین 1393

Spain_national_football_team_Euro_2012_final-520x344.jpg

نام رسمی در فیفا: Reino de España, ESP
رتبه فعلی در ردبندی فیفا: 1
قهرمانی در جام جهانی: 1
رنگ لباس اول: نارنجی
سرمربی فعلی: ویسنته دل بوسکه
یکی دیگر از اعضای باشگاه هشت نفره قهرمانان جام جهانی، تیم ملی اسپانیاست، آن‌ها در آخرین جام جهانی برگزار شده یعنی 2010 آفریقای جنوبی توانسته‌اند به این مهم دست یابند. این تیم همچنین بر طبق رده بندی فیفا در حال حاضر قویترین تیم دنیا به حساب می‌آید.
تیم ملی اسپانیا تا همین اواخر عضوی از ابرقدرت‌های جهان به شمار نمی‌رفت و یکی از سطح متوسط‌های اروپا بود، اما در شروع سده بیست و یکم به یکباره این تیم متحول شد. گفته می‌شود این تحول ناشی از کار در سطح ملی نیست، بلکه همه چیز به باشگاه‌ها و لیگ این کشور یعنی لالیگا بر می‌گردد؛ رقابت شدید میان دو باشگاه بزرگ لالیگا، بارسلونا و رئال مادرید که از سراسر دنیا طرفداران زیادی به خود جلب کرده‌اند موجب شد روح فوتبال در اسپانیا متعالی گردد و استعدادهای جوان این کشور روز به روز بهتر و بیشتر شناخته شده و در راه متبلور کردن این استعدادها گام‌های ارزشمند تری برداشته شود. کما که بیشتر بازیکنان ملی پوش اسپانیا عضو یکی از دو باشگاه رئال مادرید یا بارسلونا هستند.
[h=4]صعود به جام جهانی 2014 اسپانیا در مقدماتی جام جهانی اروپا در یکی از سخت‌ترین گروه‌ها با فرانسه، فنلاند، گرجستان و بلاروس قرار داشت، آن‌ها البته نهایتا سربلند بیرون آمدند و با 8 برد، 6 تساوی و 2 باخت به عنوان سرگروه مستقیما به جام جهانی راه یافتند.
[h=4]تاریخچه حضور در جام جهانی 1934 در ایتالیا جام جهانی ای کاملا حذفی برگزار شد که اولین حضور اسپانیا در جام جهانی هم درآنجا رقم خورد. آن‌ها در اولین بازی خود موفق شدند برزیل را شکست دهند و به یک چهارم نهایی برسند؛ اما در این مرحله زورشان به تیم میزبان یعنی ایتالیا نرسید و در حالی که در بازی اول، دو تیم مساوی شده بودند یک بازی دیگر به عنوان برگشت برگزار شد تا تکلیف تیم برنده مشخص شود. که البته برنده ایتالیا بود و اسپانیا از دور رقابت‌ها کنار رفت.
برزیل سال 1950 میزبان جام جهانی ای بود که در دو مرحله گروهی برگزار می‌شد. یکی از میهمانان این دوره اسپانیا بود. آن‌ها در مرحله گروهی هر سه حریف خود را شکست دادند و قدرتمندانه به مرحله دوم گروهی صعود کرده و با اروگوئه، برزیل و سوئد هم گروه شدند. در این مرحله کاملا برعکس مرحله قبل بسیار بد نتیجه گرفتند و تنها یک تساوی مقابل اروگوئه ذخیره کردند و در دو بازی دیگر خود مغلوب گشتند و به این ترتیب با یک امتیاز به عنوان چهارمی جهان بسنده کردند.
800px-FIFA_World_Cup_2010_Spain_with_cup-520x345.jpg

سال 2010 آخرین و پرافتخارترین حضور اسپانیایی‌ها در جام جهانی بوده است. آن‌ها در مرحله اول هندوراس و شیلی را بردند و به سوئیس باختند اما به خاطر تفاضل گل بیشتر نسبت به این تیم به عنوان سرگروه با تیم دوم گروه G یعنی پرتغال روبرو شدند، از همینجا سریال بردهای یک بر صفر اسپانیایی‌ها شروع شد، آن‌ها ابتدا پرتغال را با این نتیجه از پیش رو برداشتند و سپس نوبت پاراگوئه و آلمان بود، در فینال هم مقابل هلند اگرچه در 90 دقیقه گلی بین دو تیم رد و بدل نشد، اما در آخرین دقایق وقت اضافه اینیستا هافبک اسطوره ای اسپانیا چهارمین برد 1-0 آن‌ها را رقم زد و قهرمانی جام جهانی را به آن‌ها هدیه داد.
[h=4]پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014 اگرچه اسپانیا با آن تیم قدرتمند چهار سال پیشش کمی تفاوت کرده است، اما هنوز هم به عنوان یکی از جدی‌ترین مدعیان قهرمانی در جام جهانی به حساب می‌آید.
اسپانیایی‌ها سابقه قهرمانی در قاره ای غیر از قاره خود در 2010 را دارند، اما در آفریقا، مدعی مطرحی برای قهرمانی وجود نداشت در حالی که این بار جام جهانی در قاره ای برگزار می‌شود که سه تیم مدعی یعنی، برزیل، آرژانتین و حتی اروگوئه را دارد و این کمی شانس اسپانیایی‌ها را تضعیف کرده است.
اسپانیا در مرحله گروهی 2014 با هلند، شیلی و استرالیا هم گروه شده است. جای هیچ اشتباهی نیست، این یکی از سخت‌ترین گروه‌ها است. بنابراین هیچ بعید نیست مدافع عنوان قهرمانی که معمولا موتورش کمی دیر روشن می‌شود در اولین مرحله جام جهانی زمین گیر شود و خیلی زود شاهد حذف یکی از اصلی‌ترین شانس‌های قهرمانی باشیم. البته اگر عینک بدبینی را برداریم و اسپانیا را از همین الان صعود کرده فرض کنیم حریف این تیم در یک هشتم یکی از تیم های برزیل، کرواسی، مکزیک و یا کامرون خواهد بود.


[h=3]​
 

seyyedalireza

مدیر موقت
ایران

[h=2]سفید پوشان ایران در مسیر جام جهانی 30 دی 1392

iran-world-cup002-520x283.jpg

ایران، شیرهای پارسی
نام رسمی در فیفا: IRN, Jomhuri-ye Eslami-ye Iran
رتبه فعلی در ردبندی فیفا: 34
قهرمانی در جام جهانی: -
رنگ لباس اول: سفید
سرمربی فعلی: کارلوس کی روش
تیم ملی ایران در حالی پا به عرصه رقابت های جام جهانی 2014 می گذارد که هم اکنون در رده بندی فیفا سی و چهارم و تیم اول آسیا شمرده شده و به نوعی قویترین تیم آسیا محسوب می شود.
فوتبال ایران از سال 1920 شکل گرفت و از این بابت می توان گفت از قدیمی ترین تیم های آسیا هم هست، این تیم در سال 1948 رسما عضو فیفا شد و به جز 2014 سه بار دیگر هم در جام جهانی حاضر شده است.
[h=4]
iran-world-cup003-520x283.jpg
[h=4]صعود به جام جهانی 2014 ایران در این دوره از مقدماتی جام جهانی در مرحله دوم مالدیو را در رفت و برگشت در مجموع پنج بر صفر شکست داد و به دور سوم راه یافته و در گروه قطر، بحرین و اندونزی جای گرفت. این مرحله را هم مجموعا با 12 امتیاز پشت سر گذاشت و به مرحله پایانی گروهی یعنی مرحله چهارم صعود کرد.
کره جنوبی، ازبکستان، قطر و لبنان هم قطاری های ایران در مرحله چهارم بودند. این مرحله برای ایران بسیار پر نوسان پیش می رفت، کره جنوبی را در حالی که ده نفره شده بود برد اما به لبنان و ازبکستان باخت.
تا قبل از خرداد ماه سال 92 که ایران باید سه بازی دیگر مقابل لبنان، قطر و کره جنوبی انجام می داد، شرایط طوری شده بود که برخی کارشناسان داخلی حتی صعود را غیرممکن می دانستند. اما ایران بازی برابر لبنان و قطر را برد تا سرنوشت صعود به جام جهانی به بازی آخر مقابل کره جنوبی گره بخورد. حتی تساوی هم امید ها را برای صعود زنده نگه می داشت اما ایرانی ها که بعد از حواشی قبل از بازی و صحبت های توهین آمیز مربی کره غیرتی شده بودند در سئول کره ای ها را ناک اوت کرده و توانستند با گل رضا قوچان نژاد کره را در خود کره مغلوب کنند و چهارمین مسافر برزیل شوند.
[h=4]تاریخچه حضور در جام جهانی ایران برای اولین بار در سال 1978 در آرژانتین پا به عرصه جام جهانی نهاد. هلند، اسکاتلند و پرو هر سه حریف ایران بودند. بازی مقابل هلند را 3 بر 0 واگذار کردند، اما در بازی دوم برابر اسکاتلند بازی بسیار خوبی به نمایش گذاشتند و با گل دانایی فر اسکاتلند را 1-1 متوقف کردند. آن ها علی رقم اینکه مقابل پرو خوب بازی کردند اما 4-1 شکست خوردند و با 1 امتیاز حذف شدند.
بیست سال بعد در سال 1997 ایران برای صعود به جام جهانی باید استرالیای پرمهره را از پیش رو برمی داشت، آنها بازی رفت را در ایران 1-1 کرده و در برگشت در ملبورن تا اواسط نیمه دوم 2 بر صفر شکسته خورده بودند و کم کم برای شکست آماده می شدند. اما بازی حماسی کریم باقری و خداداد عزیزی دو گل را برای ایران رقم زد و بازی را به تساوی کشاند. در نهایت هم ایران به لطف گل زده بیشتر در خانه حریف صعود کرد. در ایران از این بازی با عنوان حماسه ملبورن یاد می شود.
iran-world-cup004-520x282.jpg

ایران در جام جهانی 98 با آلمان، یوگسلاوی و آمریکا هم گروه شد، بازی اول را 1-0 به یوگسلاوی باخت اما در بازی دوم موفق شد برای اولین بار در تایخ فوتبالش در جام جهانی پیروز شود، آنها در این بازی آمریکا را 2-1 بردند. گل های ایران را مهدی مهدوی کیا و حمید استیلی به ثمر رساندند. بازی سوم را هم به آلمان 2-0 باختند؛ در مجموع ایرانی ها با همین 3 امتیاز کنار رفتند، از این گروه آلمان و یوگوسلاوی صعود کردند.
سومین تجربه ایرانی ها در جام جهانی به سال 2006 آلمان بر می گردد، آنها که در بازی های مقدماتی به لطف گل محمد نصرتی در بازی برابر بحرین مسافر آلمان شده بودند، در قرعه کشی جام جهانی هم گروه پرتغال، آنگولا و مکزیک در گروه D شدند.
بازی نخست با مکزیک بود، ایران در نیمه اول خوب بازی کرد و حتی توانست یک گل هم بزند اما در نیمه دوم این مکزیک بود که نبض بازی را در دست گرفت و توانست ایران را 3-1 شکست دهد. دومین بازی هم برابر پرتغال نتیجه ای بهتر از باخت 2-0 برای ایران نداشت. با توجه به این دو باخت ایران دیگر شانسی برای صعود نداشت و بازی اش برابر آنگولا فقط جنبه حیثیتی داشت. آنگولا که اولین حضورش در جام جهانی را تجربه می کرد مقابل ایران 1-1 متوقف شد و هر دو تیم با هم از گردونه مسابقات کنار رفتند. گل ایران را در این بازی سهراب بختیاری زاده به ثمر رساند.
در مقدماتی جام جهانی 2010 در مرحله نهایی گروهی، ایران با کره جنوبی، کره شمالی، عربستان و امارت هم گروه بود، اما ایران با ارئه بازی هایی ضعیف چهارم شد و حتی نتوانست به پلی آف صعود کند.
[h=4]پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014 ایران برای آمادگی در جام جهانی 2014، تا این لحظه هنوز بازی تدارکاتی در خور توجهی انجام نداده است و باز هم همان داستان همیشگی بی برنامگی و بی توجهی نسبت به فوتبال ملی که بسیاری از کارشناسان در سال 2006 آن را عامل نتایج ضعیفش در جام جهانی میدانستند در حال تکرار شدن است و اگر برنامه های کارلوس کی روش برای بهار سال آینده هم درست انجام نپذیرد دیگر نمیتوان امیدی به درخشش ایران در این دوره از جام جهانی داشت.
iran-world-cup001-520x282.jpg

آرژانتین، بوسنی و نیجریه رقبای ایران در جام جهانی 2014 در گروهF مسابقات هستند، شاید اگر ایرانی ها آن بازی درخشانی که برابر کره انجام دادند را مقابل نیجریه و بوسنی هم به نمایش بگذارند بتوانند برای اولین بار در تایخ جام جهانی به دور بعد صعود کند و با تیم اول گروه E که می تواند سوئیس، فرانسه یا اکوادور باشد بازی یک هشتم را برگزار کند.



 
بالا