Black Lover
کاربر ويژه
درود و سلام عرض دوستان عزیز.
الان حدودا یک سال شده که من شروع به خواندن رمان های اینگلیسی کردم که با تمامی موضوعات عاشقانه ، فانتزی ، جنایی ، اکشن(هیجانش از فیلم هم بالاتره!) و ...
در تاپیک قصد دارم کتاب هایی که تا الان خوندم و بنظرم جالب بود رو به شما معرفی کنم،هم سرگرمی خوبی باشه و هم دایره لغاتتون بالا بره.
این رمان توسط هارپر لی در سال 1960 نوشته شده و داستان بی نطیر از زبان دختری به نام اسکات فینچ روایت میشود که دختر وکیل سفیدپوستی به نام اتیکاس فینچ است که دفاع از جوان سیاهپوستی به نام تام رابینسون را که به اتهام ناروا در در شهر کوچکی به نام میکوم، آلاباما محاکمه میشود، به عهده میگیرد.
To Kill a Mockingbird
مردم این شهر در رمان، مردمی خودپسند و نژادپرست معرفی شدهاند.
اتیکاس فینچ، وکیلی انسان دوست، جسور و شجاع و پدری مهربان و دوست داشتنی است. او با قدرت و بیباکی از عدالت و انسانیت دفاع کرده و در مقابل تعصب، نفرت و خشونت نژادی و ریاکاری مردم میایستد. تم اصلی رمان معصومیت و قربانی شدن آن در برابر بیعدالتی و تعصبنژادی است و عنوان آن برگرفته از صحنهای است که در آن اتیکاس تفنگ بادیای به عنوان هدیه کریسمس برای فرزندانش میخرد و از آنها میخواهد که به خاطر داشته باشند که هیچگاه به مرغ مقلد شلیک نکنند، چون کشتن مرغ مقلد «گناه» است.
این رمان نمونه ای از ادبیات اینگلیسی است و از دشواری بالایی برخورداره
این داستان تقریبا بر اساس زندگی واقعی خواهر نیکولاس ، دنیلا ، که بعد ها بعلت سرطان درگذشت ، نوشته شده و در آن از تجربه های واقعی شوهر دنیلا گرفته شده.
فعلا این دو تارو داشته باشید تا بعد:شاد:
الان حدودا یک سال شده که من شروع به خواندن رمان های اینگلیسی کردم که با تمامی موضوعات عاشقانه ، فانتزی ، جنایی ، اکشن(هیجانش از فیلم هم بالاتره!) و ...
در تاپیک قصد دارم کتاب هایی که تا الان خوندم و بنظرم جالب بود رو به شما معرفی کنم،هم سرگرمی خوبی باشه و هم دایره لغاتتون بالا بره.
1
To Kill a Mocking Bird
کشتن پرندهTo Kill a Mocking Bird
این رمان توسط هارپر لی در سال 1960 نوشته شده و داستان بی نطیر از زبان دختری به نام اسکات فینچ روایت میشود که دختر وکیل سفیدپوستی به نام اتیکاس فینچ است که دفاع از جوان سیاهپوستی به نام تام رابینسون را که به اتهام ناروا در در شهر کوچکی به نام میکوم، آلاباما محاکمه میشود، به عهده میگیرد.
To Kill a Mockingbird
مردم این شهر در رمان، مردمی خودپسند و نژادپرست معرفی شدهاند.
اتیکاس فینچ، وکیلی انسان دوست، جسور و شجاع و پدری مهربان و دوست داشتنی است. او با قدرت و بیباکی از عدالت و انسانیت دفاع کرده و در مقابل تعصب، نفرت و خشونت نژادی و ریاکاری مردم میایستد. تم اصلی رمان معصومیت و قربانی شدن آن در برابر بیعدالتی و تعصبنژادی است و عنوان آن برگرفته از صحنهای است که در آن اتیکاس تفنگ بادیای به عنوان هدیه کریسمس برای فرزندانش میخرد و از آنها میخواهد که به خاطر داشته باشند که هیچگاه به مرغ مقلد شلیک نکنند، چون کشتن مرغ مقلد «گناه» است.
این رمان نمونه ای از ادبیات اینگلیسی است و از دشواری بالایی برخورداره
2.A Walk To Remember
من نازک نارنجی نیستم ولی این رمان اشک مرا در آورد.این رمان نوشته نویسنده معروف،نیکلاس اسپارکس استاسپارکس یکی از برترین نویسندگان سبک رمانتیک و عاشقانه است و تا الان هفده رمان مختلف به انتشار رسانده است و از جمله شاهکار های او رمان دفترچه خاطرات (The Notebook) است که فیلمش نیز ساخته شد و هم اکنون کتاب ترجمه فارسیش تو اینترنت موجوده.a walk to remember سومین اثر او بود که در سال 1999 فیلمش با همین نام ساخته شد و شخصیت های اصلی این فیلم را Shane West و Mandy Moore در دست داشتند.بهره برداری از عنصر طنز در ابتدای این رمان و اتفاقات جالب دوره نجوانی لندن ، خواننده را وادار میکند که تا انتهای داستان را پیش ببرد.داستان این کتاب از آنجایی شروع میشود که شخصی بنام لندن کارتر (Landon Carter) پنجاه و هفت ساله ، به شهر قدیمی خود یعنی بیوفورت باز میگردد و خاطرات خویش را در آنجا بیاد میاورد.او زمانی که 17 سال سن داشت عاشق دختری بنام جیم سوولیون ، که دختر مذهبی و خوش کرداری بود میشود.و بزودی دست سرنوشت داستان عشقشان را به پیچ و خم میکشونه.
این داستان تقریبا بر اساس زندگی واقعی خواهر نیکولاس ، دنیلا ، که بعد ها بعلت سرطان درگذشت ، نوشته شده و در آن از تجربه های واقعی شوهر دنیلا گرفته شده.

فعلا این دو تارو داشته باشید تا بعد:شاد: