• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی سایت حذف کردن آی دی یاهو مسنجر خود از اد لیست دیگران + آموزش

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
با استفاده از سایت زیر میتوانید آی دی خود را از اد لیست دیگران به صورت کامل و همیشگی پاک کنید.
جهت این کار ابتدا به آدرس زیر مراجعه نمایید:
http://www.vizgin.com/remover.php

در مقابل کادر Your Yahoo! ID: آی دی یاهو مسنجر خود را وارد نمایید.
در مقابل کادر Your Password: پسورد خود را وارد نمایید.
در مقابل کادر Victim's Yahoo ID: آی دی فردی را که قصد پاک کردن ID خود از اد لیست وی دارید را وارید نمایید.

موفق باشید

آرام68

New member
سلام.من تواين سايتي ك واس حذف آي ديمون دادين رفتم. ولي اصلا همچين صفحه اي با اين مشخصاتي ك شما ميگين نيستش

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
اجی خوشملم ازین روش میتونی استفاده کنی اون سایت فکر کنم غیرفعال شده

ين ترفند مربوط ميشه به پاك كردن اكانت سرويس ايميل ياهو. ممكنه كه تا حالا براتون پيش اومده باشه كه بخواهيد به واسطه ساختن يك اكانت ايميل جديد ، بخواهيد ايميل قبلي خود را پاك كنيد. اين امكان تقريبا ميشه گفت يكي از امكانات پنهاني ياهو است كه به طور آشكارا در اختيار كاربرانش قرار نداده.

براي اين كار ابتدا شما بايد به اين لينك مراجعه كنين : https://edit.yahoo.com/config/delete_user وقتي كه بروي اين لينك كليك مي كنيد .

وارد يكي از صفحه هاي سايت ياهو ميشويد،سپس در اين صفحه نام USER و PASSWORD ايميل خود را كه مي خواهيد پاك شود را وارد كنيد سپس وارد صفحه ديگه ايي ميشيد،در اين صفحه هم در قسمت پايينش دوباره يوزر و پسوردتون رو وارد كنيد،اكنون بروي كليد YES و يا همون Terminate this Account كليك كنيد.

mortti

کاربر ويژه

ين ترفند مربوط ميشه به پاك كردن اكانت سرويس ايميل ياهو. ممكنه كه تا حالا براتون پيش اومده باشه كه بخواهيد به واسطه ساختن يك اكانت ايميل جديد ، بخواهيد ايميل قبلي خود را پاك كنيد. اين امكان تقريبا ميشه گفت يكي از امكانات پنهاني ياهو است كه به طور آشكارا در اختيار كاربرانش قرار نداده.

ببخشید ولی تو پست اول گفتن پاک کردن ای دی مون از اد لیست دیگران نه پاک کردن ای دی خودمون:خجالت2:

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
ببخشید ولی تو پست اول گفتن پاک کردن ای دی مون از اد لیست دیگران نه پاک کردن ای دی خودمون:خجالت2:

حواسم به متن نبود با نصب این نرم افزار میتونید.

نرم افزار جدید DenyBudy2.5.0 از طریق این نرم افزار میتوانید ای دی یاهو خود را بدون اجازاه از لیست دوستان هر کسی که بخواهید پاک کنید تا از مزاحمت یا چیز دیگر خلاص شوید.در حالت معمولی شما ای دی طرف مقابل رو پاک میکنید اما ای دی شما در ای دی طرف دیگر باقی مانده اما با این نرم افزار جالب ار اسان و نوعی عمل هک صورت گرفته میشود

Run.zip - 168 KB

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اکانت سایت ویزگین رو ساسپند کردند!!! :تعجب:

ناهید

متخصص بخش
این مساله به معنای خداحافظی یاهو از ایران نیست. ما ایرانی ها همیشه راه حلی برای هر مشکل داریم.

با جست‌وجوی نه چندان آسان در وب می توانید مطلبی را پیدا کنید که در قسمت نظرات مطلبی در وب سایت worldit قرار دارد و بسیار آسان مراحل دور زدن تحریم ها علیه ایران را آموزش داده است.

برای آشنایی با روش کار به همراه عکس های آموزشی با ما همراه باشید.

1. طبق روال همیشگی، به صفحه اصلی یاهو بروید. گزینه Mail را انتخاب کنید.

2. در صفحه ای که باز می شود، روی کادر آبی رنگ در پایین صفحه که نوشته شده است: Creat New Account (ساخت حساب کاربری جدید) کلیک کنید.

3. در صفحه ای که باز می شود، مشخصات خود را یادداشت و جنسیت خود را وارد کنید. در این مرحله باید روی کد +1 ایالت متحده کلیک راست و گزینه Inspect Element را انتخاب کنید.

4. در این مرحله در پایین صفحه پنجره ای باز می شود که باید جای خالی را با واژه «+98» و عدد یک که دو خط بالاتر قرار دارد را با «98» پر کنید.

5. هر دو کد آمریکا را به روش مذکور به ایران تغییر دهید.

6. در این مرحله ایمیل شما ساخته شده است.

7. می توانید وارد ایمیل یاهوی خود بشوید و نامه های الکترونیک را با اکانت یاهو ارسال یا دریافت کنید.

mesbah

New member
سلام بدبخت شدم رفت
بهترین ایدیم حذف شد
این صفحه باز نشد از صفحه پایین رفتم ایدیم حذف شد
میخواستم ایدی دوستامو حذف کنم
خوب چرا دوتا موضوع مختلف و یجا توضیح میدید شاید یکی مثل من باشه نخونده خودشو بدبخت کنه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام بدبخت شدم رفت
بهترین ایدیم حذف شد
این صفحه باز نشد از صفحه پایین رفتم ایدیم حذف شد
میخواستم ایدی دوستامو حذف کنم
خوب چرا دوتا موضوع مختلف و یجا توضیح میدید شاید یکی مثل من باشه نخونده خودشو بدبخت کنه

پست شماره ی 3 رو میفرمایید.
بله گویا برای حذف ای دی هست. سعی کنید دوباره با اون ای دی ثبت نام کنید، لااقل دوستانی که بهتون پی ام خواهند داد رو بتونید اد کنید.

بالا