• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی مجری صندلی داغ!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
عزیزان بعد از وقفه ی کوتاهی که در اجرای صندلی داغ پیش آمد، خوشبختانه باران عزیز قبول زحمت کردند تا مسئولیت برگزاری ها و مجری گری بخش صندلی داغ ایران انجمن رو بر عهده بگیرند.
ضمن تشکر از ایشون بابت حس مسئولیت و تعهدی که نسبت به ایران انجمن و عزیزان احساس میکنند و دارند آرزوی موفقیت براشون دارم.
91/2/25

موفق باشید

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
پاسخ : مجری صندلی داغ!

با آرزوی موفقیت برای مجری بارونی عزیز:گل: برو پول بگیر از ادمین هیزم برای اتیش صندلی بخر بدو :نیش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
پاسخ : مجری صندلی داغ!

ممنون بابت این انتخاب درستی که ادمین عزیز انجام دادن.به نظر من باروووووون گل، مجری لایقی هستش.چون هم حس مسئولیت زیادی داره و هم اینکه میتونه به خوبی از عهده کار بر بیاد.تبریک میگم بارووون عزیزم...:گل::گل::گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
بارون جونم برات آرزوی موفقیت میکنم دوستم :39:
از آیدای عزیزم هم تشکر میکنم ، چند ساله اسم صندلی داغ که میاد ناخودآگاه آیدا بدو بدو میاد توی نظرم :بغل:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
تبریککک تکبیییر فراوان میگم بارون:شاد: ایشالا همه ی بچه ها رو دود کنی برن هوا:10:

یه تبریک هم میگم به علی بابت انتخاب کاملا درست:دوست:

:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

وای بچه ها مرسی مرسیییی:شاد:
مثل آیدا که نمی شم، امّا حالا تا شروع فعالیت دوباره ش به ناچار باید یکی از ما این کارو انجام بدیم. به قول مریم یه صندلی داغه و یه آیدا :14:
امیدوارم بتونم رضایتتون رو فراهم کنم.
ممنونم فراووون دوستای مهربونم :14:
:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
منم تبریک میگم
امیدوارم بچها رو همراه با تاپیکش همراه با بخشش همراه با انجمن به آتیش بکشید :نیش:
:سوت:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

بارون خانم منم بهتون تبریک میگم.

ببینم چیکار میکنیا :نیش:

موفق باشی :بله:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا