B a R a N
مدير ارشد تالار
مغز کاهو با بلوچیز
• تعداد: دو نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
مواد لازم
• نصف مغز یک عدد کاهو متوسط
• ¼ پیمانه پیاز قرمز خلالی
• دو قاشق غذاخوری گردوی بوداده و خرد شده
• دو قاشق غذاخوری بلوچیز
• ¼ پیمانه سس سالاد بلوچیز (یا سس سالاد معمولی)
• پودر فلفل سیاه
طرز تهیه
1. مغز کاهو و برگ های ترد و ریز آن را از وسط دو نیم کنید. انتهای کاهو را برش دهید و جدا کنید. هر نیمه را در یک بشقاب و برای یک نفر بگذارید.
2. روی آنها، پیاز خلالی، گردو و بلوچیز قرار دهید. در انتهای سس سالاد بلوچیز و فلفل سیاه بریزید و سرو کنید. اگر سس سالاد بلوچیز نداشتید، می توانید از سس سالاد معمولی یا سس هزارجزیره استفاده کنید.
• تعداد: دو نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
مواد لازم
• نصف مغز یک عدد کاهو متوسط
• ¼ پیمانه پیاز قرمز خلالی
• دو قاشق غذاخوری گردوی بوداده و خرد شده
• دو قاشق غذاخوری بلوچیز
• ¼ پیمانه سس سالاد بلوچیز (یا سس سالاد معمولی)
• پودر فلفل سیاه

طرز تهیه
1. مغز کاهو و برگ های ترد و ریز آن را از وسط دو نیم کنید. انتهای کاهو را برش دهید و جدا کنید. هر نیمه را در یک بشقاب و برای یک نفر بگذارید.
2. روی آنها، پیاز خلالی، گردو و بلوچیز قرار دهید. در انتهای سس سالاد بلوچیز و فلفل سیاه بریزید و سرو کنید. اگر سس سالاد بلوچیز نداشتید، می توانید از سس سالاد معمولی یا سس هزارجزیره استفاده کنید.