• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

من باور دارم ...

baroon

متخصص بخش ادبیات

یادداشتی آموزنده از نلسون ماندلا

mandela.jpg

من باور دارم ...
که گاهى کسانى که انتظار داریم در مواقع پریشانى و درماندگى به ما ضربه بزنند، به کمک ما مى‌آیند و ما را نجات مى‌دهند.
من باور دارم ...
که دوستى واقعى، به رشد خود ادامه خواهد داد حتى در دورترین فاصله‌ها. عشق واقعى نیز همین طور است.
من باور دارم ...
که گاهى هنگامى که عصبانى هستم حق دارم که عصبانى باشم امّا این به من این حق را نمى‌دهد که ظالم و بیرحم باشم.
من باور دارم ...
که صرف نظر از اینکه چقدر دلمان شکسته باشد، دنیا به خاطر غم و غصه ما از حرکت باز نخواهد ایستاد.
من باور دارم ...
که زمینه‌ها و شرایط خانوادگى و اجتماعى برآنچه که هستم تاثیرگذار بوده‌اند، اما من خودم مسئول آنچه که خواهم شد هستم.
من باور دارم ...
که نباید خیلى براى کشف یک راز کند وکاو کنم، زیرا ممکن است براى همیشه زندگى مرا تغییر دهد.
من باور دارم ...
که گواهى‌نامه‌ها و تقدیرنامه‌هایى که بر روى دیوار نصب شده‌اند براى ما احترام و منزلت به ارمغان نخواهند آورد.
من باور دارم ...
شادترین مردم لزوماً کسى که بهترین چیزها را دارد نیست،
بلکه کسى است که از چیزهایى که دارد بهترین استفاده را مى‌کند.
من باور دارم ...
که زمان زیادى طول مى‌کشد تا من همان آدمی بشوم که مى‌خواهم.
من باور دارم ...
که قهرمان کسى است که کارى که باید انجام دهد را در زمانى که باید انجام گیرد، انجام مى‌دهد، صرفنظر از پیامدهاى آن.
من باور دارم ...
که بلوغ بیشتر، به انواع تجربیاتى که داشته‌ایم و آنچه از آن‌ها آموخته‌ایم بستگى دارد تا به این که چند بار جشن تولد گرفته‌ایم.
و من باور دارم
...

baroon

متخصص بخش ادبیات
ممنون . من اینطوری به نظرم میاد که این درسای آموزنده میتونه مدد برسونه بهمون:خنده2:
ولی خب شما پیشنهاد بده اینجور مطالب کجا براش مناسبتره :احترام:

غرور

کاربر ويژه
مگه من مدیر سایتم یا ناظم انجمن من فقط خوندم دیدم نسبت به موضوع مقالات مددکاری تناسبی نداره همین
آخه من خودم دانشجو مددکاری هستم

rahnama

پدر ایران انجمن
ممنونم از اظهار نظر خوب شما.
لطفا توجه فرمائید: من باور دارم. تاکیدی در تمام گفته ها.
زیباترین جمله ایست که در مددکاری وجود دارد.:گل:

بالا