• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهار نشت آب راديو اكتيو نيروگاه فوكوشيما

ahmadfononi

معاونت انجمن
مهندسان ژاپني با تلاش زياد توانستند نشت آب راديواكتيو از نيروگاه هسته‌اي فوكوشيما را مهار كنند.


100840192747.jpg


به گزارش واحد مركزي خبر، مهندسان از هر وسيله‌اي، از روزنامه گرفته تا سيمان، استفاده كردند تا نشت را مهار كنند، اما موفق نشدند. در نهايت از يك ماده شيميايي به نام سيليكات سديم يا شيشه مايع استفاده كردند و اين ماده باعث شد تمام شكافها بسته شود. اكنون نشت آب راديواكتيو از نيروگاه به دريا متوقف شده است.
مقامات ژاپن اميدوارند شكافهاي مسدود شده همچنان بسته باقي بمانند. اما اين بدان معنا نيست كه ديگر هيچ نگراني در مورد نيروگاه فوكوشيما وجود ندارد و يا اين‌كه شرايط باثبات تر شده است. اوضاع همچنان وخيم است و مقامات نگرانند كه چطور مي‌توانند از گرم شدن بيش از حد راكتورها جلوگيري كنند. براي اينكار بايد از آب بيشتري استفاده شود تا راكتورها خنك شوند. اما مشكل اين است كه در حال حاضر 60 هزار تن آب آلوده وجود دارد كه بايد محلي براي ذخيره آن بيابند. به همين دليل هنوز راه درازي تا حل نهايي مشكل فوكوشيما باقي مانده است.
مشكل ديگر اين است كه بسياري از مردم ژاپن معتقدند دولت اين كشور با آنها صريح و رو راست نيست. ظاهرا دولت هر روز اطلاعيه صادر مي‌كند، اما بسياري مي‌گويند دولت سعي دارد نگراني مردم در مورد نشت راديو اكتيو را كم اهميت جلوه دهند.
دولت مي‌گويد ميزان تشعشع افزايش يافته، اما هنوز تهديد جدي براي سلامتي انسان محسوب نمي‌شود. اين در حالي است كه ميزان بسيار بالاي راديو اكتيو در آبزيان در آبهاي اطراف فوكوشيما مشاهده شده است. اين امر دولت ژاپن را بر آن داشته كه دستورالعمل ايمني راديو اكتيو به همراه محصولات دريايي كه در بازار به فروش مي‌رسد ارائه دهد.
يازده هزار تن آب آلوده در دو روز گذشته به داخل دريا ريخته شده و اين امر براي كشورهاي همسايه مانند كره جنوبي، و حتي هند نگراني ايجاد كرده، به طوري كه هند هر گونه واردات از ژاپن را ممنوع كرده است.
 
بالا