• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهدی سهرابی و تیمش(پتروشیمی تبریز) فاتح تور جلاجا مالزی سال 2011 شد

ahmadfononi

معاونت انجمن
رکابزن ایرانی که در چند مرحله اخیر در کمین نشسته بود، در نهایت در مرحله ششم تور توانست با فرارهای خود در کل مسیر 175 کیلومتری، رقبا را پشت سرگذاشته و به قهرمانی برسد. مهدی سهرابی با زمان 3 ساعت و 59 دقیقه و 44 ثانیه جلوتر از دیوید مک کان، برنده سال قبل این تور، قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری،
سهرابی در مصاحبه با سایکیلینگ نیوز گفت: من از ابتدای تور گفتم که امسال برای همه، امکان برنده شدن وجود دارد، ولی تیم من امروز سخت تلاش کرد تا من به پیروزی برسم، پس از خط اسپرینت دوم من برای پیروز شدن، تلاش خود را آغاز کردم، وقتی به گروه پشت سرم نگاه کردم دیدم دارنده پیراهن طلایی( ویدال سلیس از تیم لتوآ) آرام است و پشت سر من نمی آید.ما گروهی بودیم که با هم در جلوی کاروان کار می کردیم، دیوید مک کان هم با ما بود.
مهدی همچنین پیراهن آبی ( بهترین رکابزن آسیایی) را نیزبه دست آورد.
امیر مصطفی روسلی که پیراهن سفید(بهترین رکابزن مالزیایی) را به دست آورد گفت: من سعی کردم پیراهن آبی را به دست آورم ولی مهدی واقعا قوی بود، او بعد از خط اسپرینت دوم خودش را از گروه جدا کرد و حدود 70 کیلومتر پایانی را با فاصله زیاد طی کرد.این مسئله واقعا به ندرت اتفاق می افتد.

بالا