• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مورينيو: به ردنپ تبريک مي‌گويم؛ او از معدود دوستان واقعي من در انگليس بود

ahmadfononi

معاونت انجمن
او درباره بازي با بارسلونا صحبت نمي‌کند.
00015162.jpg

ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید عملکرد هری ردنپ را پیش از دیدار لیگ قهرمانان با تاتنهام ستوده است و به او تبریک گفته.

او که تیمش در لیگ قهرمانان به مصاف تاتنهام خواهد رفت گفته: «خیلی خوشحالم که با آنها بازی می‌کنیم نه به این دلیل که بازی آسانی می‌شود، بلکه به این دلیل که به لندن برمی‌گردم، به ورزشگاهی انگلیسی می‌روم و هری را می‌بینم و به دلیل کار بزرگی که انجام داده به او تبریک می‌گویم.

من در فصل 08-2007 انگلیس را ترک کردم، و تاتنهام در جام یوفا نبود و حتی در میان شش تیم برتر لیگ برتر هم جایی نداشت.

مارتین جول کار خوبی را در تاتنهام آغاز کرد و هری این کار را به شیوه‌ای عالی ادامه داد. به این دلیل بسیار خوشحالم. او دوست من است، یکی از آن معدود دوستان حقیقتا خوبی که در انگلیس پیدا کردم.»

تاتنهام در لیگ قهرمانان عالی کار کرده و اینتر و میلان را برده.

مورینیو می‌گوید: «کار آنها درخشان است. آنها اینتر را بردند و سپس میلان – که از نظر تعداد قهرمانی در اروپا دوم است – را حذف کردند. حالا با رئال مادرید بازی دارند که قهرمان قهرمانان است و نه بار فاتح جام باشگاه‌های اروپا شده.

بازی دشواری خواهد شد. ذهنیت تیم‌های انگلیسی را می‌شناسم و می‌دانم آنها در خانه چطور بازی می‌کنند و چه شخصیتی دارند و چطور در هر دقیقه از بازی‌شان با جان و دل بازی می‌کنند. آنها اینتر را بردند، میلان را حذف کردند و فصل خیلی خوبی در لیگ برتر داشته‌اند.

او درباره بازی احتمالی با بارسلونا در مرحله نیمه‌نهایی می‌گوید: «احتمال بازی مادرید – بارسا به اندازه احتمال بازی تاتنهام – شاختار است. ارزش آن را ندارد که درباره دیداری صحبت کنید که حتی نمی‌دانید برگزار می‌شود یا نه.»

بالا