• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مورینیو: اگر جام قهرمانی نبرم از چلسی جدا می شوم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
303719_heroa.jpg

سرمربی پرتغالی چلسی امیدوار است تا بتواند ثبات را به این تیم بازگرداند و برنامه ای طولانی مدت برای ماندن در چلسی دارد

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی قول داده که اگر برای این تیم جام کسب نکند از چلسی جدا شود.​
او در اولین دوره حضورش در چلسی با این تیم دوبار قهرمان لیگ برتر شد و حالا دوره دوم حضورش روی نیمکت مربیگری استمفورد بریج را تجربه می کند.​
مورینیو قول داده که اگر مثل فصل گذشته در رئال،این فصل هم با چلسی جام نگیرد از این تیم جدا خواهد شد.​
مورینیو در گفتگو با خبرنگاران گفت:«بحث فتح جام است. دی ان ای من تغییری نکرده و ذاتم دستخوش تغییرات نشده.من از آن دسته افراد نیستم که بتوانم سه یا چهار سال بدون جام در یک تیم بمانم. من منتظر این نمی مانم که سران باشگاه به من بگویند :" ما از تو راضی نیستیم و خداحافظ". من اولین نفری هستم که می گویم :" تمام تلاشم را به کار گرفتم ولی نتوانستم موفق شوم .پس بهتر است که هرکسی راه خودش را برود وتجربه متفاوتی داشته باشد"»​
چلسی امشب در اولین بازی اش در فصل جدید لیگ برتر مقابل هال سیتی قرار می گیرد و مورینیو امیدوار است که سیاست های بلندمدتش در استمفورد بریج جواب بدهد. اوادامه داد:« حس می کنم که طبیعتا بدون هیچ گره و عقده ای جام ها از راه می رسند. همه چیز به ثبات تیم بستگی دارد . چون لطف و محبت ویژه ای بین بخش های مختلف باشگاه برقرار است. چلسی به ثبات نیاز دارد. در حال حاضر باشگاه آمادگی اش را دارد و من هم آماده برقراری این ثبات هستم.»​
آقای خاص ادامه داد:« وقتی برای اولین بار به چلسی آمدم هیجان زیادی داشتم و سعی کردم تا قهرمانی های متعددی به دست بیاورم وبعد از آن هم سعی کردم تا با رفتن به کشورهای دیگر خودم را مبدل به سرمربی بهتری کنم. اما حالا دیگر خودم را در اسپانیا در حال هدایت تیم دیگری متصور نمی شوم و یا خودم را در تیم دیگری به جز اینتر، در ایتالیا نمی بینم. من بعید می دانم که بخواهم در لیگ های دیگری باشم. چون با چلسی قرارداد دارم. قراردادی طولانی مدت که امیدوارم که پایان خوبی داشته باشدو درادامه هر دو طرف خواهان ادامه این ارتباط باشند.»​
[h=2]مرتبط

بالا