ميكادو شيريني
مواد لازم
1) پودر شكر .........................100 گرم
2) كره.................................150 گرم نرم شده
3) پودر بادام..........................100 گرم يا گردو
4) بيسكويت پودر شده................230 گرم نرم شده
5) شكلات تختي ......................200 گرم
6) كاكائو...............................2 ق سوپ خوري
7) شير.................................3 ق سوپ خوري
8) وانيل................................4/1 ق چايخوري
9) نان ميكادو..........................5 الي 7 عدد
طرزتهيه
پودر شكر با كره نرم شده كمي مخلوط كرده بعد با هم زن زده تا حجم 2 برابر شود وانيل هم اضافه كرده كاكائو اضافه كرده پودر بادام اضافه كرده و پودر بيسكويت اضافه كرده سكالات تختي كه رو بخار آب نرم كرده اضافه كرده 1 قاشق شير اضافه كرده بعد 3 قاشق اضافه كرده اگه سفت بود شير اضافه كرده اگه نرم بود پودر بيسكويت اضافه كرده حالا شكلات را روي نان ريخته و پهن كرده كاملا" تا قطر 5/0 cm كرده بعد نان 2 روش گذاشته و كمي فشار بدهيد البته شكلات كه گذاشته كمي كنار گذاشته تا بيرون نريزيد چون فشار ميدهيم بعد دوباره مواد و نان به ترتيب 5 مرحله در آخر سر شكلات آب شده روش ميريزيم و در آخر سر خلال پسته براي تزئين روش ريخته آماده اس برش ميدهيم.
مواد لازم
1) پودر شكر .........................100 گرم
2) كره.................................150 گرم نرم شده
3) پودر بادام..........................100 گرم يا گردو
4) بيسكويت پودر شده................230 گرم نرم شده
5) شكلات تختي ......................200 گرم
6) كاكائو...............................2 ق سوپ خوري
7) شير.................................3 ق سوپ خوري
8) وانيل................................4/1 ق چايخوري
9) نان ميكادو..........................5 الي 7 عدد
طرزتهيه
پودر شكر با كره نرم شده كمي مخلوط كرده بعد با هم زن زده تا حجم 2 برابر شود وانيل هم اضافه كرده كاكائو اضافه كرده پودر بادام اضافه كرده و پودر بيسكويت اضافه كرده سكالات تختي كه رو بخار آب نرم كرده اضافه كرده 1 قاشق شير اضافه كرده بعد 3 قاشق اضافه كرده اگه سفت بود شير اضافه كرده اگه نرم بود پودر بيسكويت اضافه كرده حالا شكلات را روي نان ريخته و پهن كرده كاملا" تا قطر 5/0 cm كرده بعد نان 2 روش گذاشته و كمي فشار بدهيد البته شكلات كه گذاشته كمي كنار گذاشته تا بيرون نريزيد چون فشار ميدهيم بعد دوباره مواد و نان به ترتيب 5 مرحله در آخر سر شكلات آب شده روش ميريزيم و در آخر سر خلال پسته براي تزئين روش ريخته آماده اس برش ميدهيم.