• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نام من سرخ

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
نام من سرخ
اورهان پاموک
عین له غریب
انتشارات چشمه

"آدم بعد از مرگش می فهمه که پول تو زندگی هیچ ارزشی نداره ؟ اینا همه اش شعار بوده ، آدم حتی بعد از مرگش هم خوب می فهمه که پول تو زندگی چه قدر ارزش داره ."

نام من سرخ، رمانی است با محوریت نقاشی‌مینیاتور. ماجرا از این قرار است که سلطان عثمانی گروهی از نقاشان را اجیر کرده تا کتابی تصویری به سبک نقاشی‌های نقاشان غرب تدارک ببینند و این، مخالفت نقاشان وفادار به سبک سنتی نقاشی شرق را برانگیخته است. قتل‌هایی اتفاق می‌افتد که مرتبط با تدارک همین کتاب است و ماجرای این قتل‌ها با ماجرای عشق قارا به شکوره- دختر کسی که مامور گردآوری کتاب سلطان است- پیوند می‌خورد.

اورهان پاموک در سال 1952 در محله ی نیشان تاشی استانبول به دنیا آمد.تحصیلات مقدماتی و متوسطه خود را با گرایش نقاشی گذراند.

سپس در رشته ی معماری به تحصیل پرداخت اما پس از سه سال این رشته را رها کرد و به روزنامه نگاری رو آورد.اولین کتابش با نام آقای جودت و پسرانش جوایز ملی" ارهان کمال و کتاب سال" را برایش به ارمغان آورد ، اما رمان زندگی نو فروش صدها هزاری یک اثر ادبی را در ترکیه ممکن می سازد.

در سال 1998 رمان "نام من سرخ" به چاب رسید که علاوه بر جوایز ملی ، جوایزی از فرانسه،ایتالیا و ایرلند را به خود اختصاص داد.کتاب برف در سال 2002 به چاپ رسید که پاموک آن را "اولین و آخرین رمان سیاسی خود" میخواند.اورهان پاموک، جایزه ادبی صلح، جایزه ادبی تاثیر گذارترین صد فرد سال جهان، باهوش ترین صد مرد سال جهان و جایزه ادبی نوبل سال 2006 را به خود اختصاص داده است.
1972518_743078179059165_3944966057355763955_n.jpg

بالا