• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نان هاي سنگک و بربري بايد با آرد سبوس دار تهيه شوند

alik

متخصص بخش
خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا​
تهران - مدير موسسه سلامت و تغذيه در خصوص به کار بردن آرد بدون سبوس در نان هاي سنگک و بربري توسط نانوايي ها هشدار داد وگفت: سبوس بايد در تهيه انواع نان هاي پرمصرف استفاده شود .


دکتر "ربابه شيخ الاسلام " روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: متاسفانه اکثر نانوايي هاي تهيه نان سنگک و بربري به جاي آرد خبازي از آرد ستاره استفاده مي کنند .
وي اظهار داشت : اين درحالي است که آرد ستاره را قبلا براي تهيه نان هاي حجيم که در بين مردم به نام "نان فانتزي" معروف است ، استفاده مي کردند و کارشناسان تغذيه نيز تاکيد دارند که از اين نان ها استفاده نشود و يا کمتر استفاده شود .
رييس سابق دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکي يادآور شد : نان هاي سنگک و بربري بدون سبوس از ارزش تغذيه اي بسيار پاييني برخوردار هستند و براي کشوري که تعداد مبتلايان به ديابت در آن زياد است ، استفاده از نان بدون سبوس مضر است.
براساس آمار ارايه شده از سوي انجمن ديابت در زمان حاضر حدود پنج ميليون نفر در کشور به ديابت مبتلا هستند .
وي خاطرنشان کرد : در حال حاضر پرمصرف ترين نان ها از جمله نان سنگک و بربري در کشور با کيفيت پاييني در نانوايي ها ارايه مي شود .اين در حالي است که اگر از نانوايي ها سوال شود که چرا از سبوس استفاده نمي کنيد ، بالاتر رفتن قيمت نان را دليل اصلي به کار نبردن آرد سبوس دار اعلام مي کنند .



:بای:
 
بالا