• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نحوه استفاده از اسکریپت

aminomidi

New member
سلام
ممنونم از دوستان که اسکریپت ها رو توی سایت قرار میدن
اما یه توضیحات هم برای استفاده از اسکریپت هم قرار بدید لطفا
از نصب تا نحوه کار با اسکریپت ها

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
ممنونم از دوستان که اسکریپت ها رو توی سایت قرار میدن
اما یه توضیحات هم برای استفاده از اسکریپت هم قرار بدید لطفا
از نصب تا نحوه کار با اسکریپت ها

با سلام
دوست عزیز اسکریپت در واقع یک نرم افزار سایت ساز هست. هر اسکریپت میتونه سایتی با کارایی خاص رو برای شما ایجاد کنه. به عنوان مثال اسکریپت خبر خوان داریم، اسکریپت آپلودسنتر، اسکریپت فروم ساز و... .
نصب هر اسکریپت هم میتونه متفوت با اسکریپت دیگر باشه، اما در کل شما با نصب چند اسکریپت روال کلی کار رو متوجه خواهید شد.
بعضی از اسکریپت ها برای نصب قال اینستالر دارند که نحوه ی نصب رو آسون میکنه و شما با وارد کردن آدرس اینستالر میتونید اقدام به نصب اسکریپت کنید، به عنوان مثال:
www.mydomain.com/install
بعضی از اسکریپت ها هم فایل نصب کننده ندارند و شما باید دستی اطلاعات دیتابیس رو در فایل کافیگشون وارد کنید.
موفق باشید

aminomidi

New member
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز
یکسری اسکریپت ها رو می فروشن ولی شبیه همون اسکریپت ها توی نت به صورت رایگان موجوده . آیا میشه به این نسخه های رایگان اعتماد کرد ؟؟ کلا تفاوت بین اسکریپت رایگان و فروشی چیه ؟؟؟؟؟ امکان داره از نظر امنیتی با هم تفاوت داشته باشن ؟؟؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز
یکسری اسکریپت ها رو می فروشن ولی شبیه همون اسکریپت ها توی نت به صورت رایگان موجوده . آیا میشه به این نسخه های رایگان اعتماد کرد ؟؟ کلا تفاوت بین اسکریپت رایگان و فروشی چیه ؟؟؟؟؟ امکان داره از نظر امنیتی با هم تفاوت داشته باشن ؟؟؟

خواهش میکنم.
چند نوع هست:
برخی اسکریپت ها از اساس ساخته شده توسط یک فرد یا گروهی هستند که اقدام به فروشش میکنه و اسکریپت هایی هم با همون کارایی و شاید کمی ضعیف تر ساخته شده توسط گروه یا فردی به صورت رایگان وجود دارند. مثل اسکریپت های همکاری در فروش و... .
یک تعدادی از اسکریپت هایی هستند که رایگان هم موجود هستند منتها یک گروه و یا فردی اشکالات نسخه های رایگانشون رو رفع کرده و یا چیزهایی به اون اضافه کرده و اقدام به فروش میکنه.
و یک تعدادی هم از اسکریپت ها هستند که رایگان موجود هستند ولی افرادی اکثراً سودجو همونهارو عینا به فروش می رسونند!
موفق باشید

Hamid_hark

New member
ادمين ميتوني نحوه اسكريپت ايستگاه رو كه تو تالار گذاشتيد كامل بگي ؟
مشكل من اونجاست كه اديت مي كنم php رو اسم ديتابيس اينا رو وارد مي كنم ولي كار نمي كنه :نمیدونم:

Mahdi Askari

مدير فنی
ادمين ميتوني نحوه اسكريپت ايستگاه رو كه تو تالار گذاشتيد كامل بگي ؟
مشكل من اونجاست كه اديت مي كنم php رو اسم ديتابيس اينا رو وارد مي كنم ولي كار نمي كنه :نمیدونم:

دوست عزیز یک جایی مثل وارد کردن اطلاعات دیتابیس رو شما اشتباه انجام میدید
کاملتر بگید دقیقا چه مشکلی دارید تا دوستان کمک کنند و مشکلتون رفع بشه

Hamid_hark

New member
مهدي من الان ميخوام اين اسكريپت ايستگاه رو نصب كنم رو هاست كاملا اين سايت اجرا بشم برام
الان همه كار رو انجام دادم آپلود كردم بعد اكسترك كردم پوشه رو بعد رفتم دستي امپورت كردم SQL رو
بعد ديتابيس ساختم بعد config رو اديت كردم ولي كار نميكنه
الان كانفيگ رو درست انجام دادم
<?php
$host = "mysql.xzn.ir";
$dbuname = "u166983667_tabli";
$dbpass = "123456789";
$dbname = "u166983667_tabli";
$conn = mysql_connect ("mysql.xzn.ir", "u166983667_tabli", "u166983667_tabli");
mysql_select_db (u166983667_tabli, $conn);
?>

Mahdi Askari

مدير فنی
مهدي من الان ميخوام اين اسكريپت ايستگاه رو نصب كنم رو هاست كاملا اين سايت اجرا بشم برام
الان همه كار رو انجام دادم آپلود كردم بعد اكسترك كردم پوشه رو بعد رفتم دستي امپورت كردم SQL رو
بعد ديتابيس ساختم بعد config رو اديت كردم ولي كار نميكنه
الان كانفيگ رو درست انجام دادم
<?php
$host = "mysql.xzn.ir";
$dbuname = "u166983667_tabli";
$dbpass = "123456789";
$dbname = "u166983667_tabli";
$conn = mysql_connect ("mysql.xzn.ir", "u166983667_tabli", "u166983667_tabli");
mysql_select_db (u166983667_tabli, $conn);
?>

پرسیدید که اسکریپت ایستگاه روی سرورهاشون نصب میشه یا نه؟
چون معمولا هاست های رایگان اجازه نصب هر اسکریپتی نمیدن

Hamid_hark

New member
نه نپرسيدم :48: شما هاستي سراغ نداري خوب باشه و اين نوع اسكريپت ها روش نصب بشه !؟؟

Mahdi Askari

مدير فنی
هاست های خوب و با کیفیت معمولا هزینه ای هستن
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=81462

هاست های رایگان هم :
http://www.ugig.ir/
http://www.youhosting.ir/

البته در هاست خریداری شده شما هر نوع اسکریپتی میتونید نصب کنید اما هاست های رایگان رو نمیدونم میشه یا نه
این دو تا از بهترین ها هستن حالا نمیدونم پشتیبانی میکنن یا نه
موفق باشید:گل:

بالا