• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نحوه گرفتن پدال کلاج

saber 55

کاربر ويژه
برخی می گویند برای گرفتن پدال کلاچ(دنده)باید پاشنه پا را از کف خودرو بلند کنید و پدال را بگیرید! این عجیب نیست!
مگر نباید پاشنه پا همیشه کف ماشین باشد؟
با سپاس

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بلند کردن پاشنه صحبح تر هست.
دلیل: چون بر خلاف گاز یا ترمز که بسته به موقعیت و نیاز خود نیروهای متفاوت(کم-زیاد) بر آنها وارد میکنیم، برای استفاده از کلاج جهت تغییر دنده نیاز به استفاده از تمام ظرفیت آن و نیروی بیشتری داریم. نگرفتن کلاج به صورت کامل و نصفه گرفتن آن در موقع تغییر دنده میتواند خرابی هایی به بار آورد!

موفق باشید

rahnama

پدر ایران انجمن
با نهایت تشکر از ادمین عزیز:
اصولا رانندگی پس از مدتی شرطی می شود و این به معنی آنست که در ذهن جا باز میکند و تمام حرکات گرفتن ترمز و کلاج و گاز بی اختیار انجام خواهد شد.درحالت عادی اگر از یک راننده سئوال شود که پای راست روی کلاج است و یا ترمز , راننده کمی فکر میکند که کدام صحیح است ولی زمانی که فردی جلو ماشین بپرد در 6 دهم ثانیه پا بی اختیاز راننده پا را روی کلاج و ترمز قرار داده و ماشین توقف میکند.جزئیات اشاره شده آن عزیز فرمول بخصوصی ندارد و فقط باید به شکلی که راحت هستی این اعمال را انجام دهید.

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا صابر عزیز ما علاقه زیادی به آموزش صحیح رانندگی دارد . دیشب ایشان از مشهد از ساعت 8 بعدازظهر تا 9/15 دقیقه نحوه آموزش صحیح رانندگی را تلفنی سئوال میکردند و تا آخرین لحظه تمام جوابهای ایشان را دادم.
اگر راننده های عزیز ما چنین علاقه ای به آموزش صحیح رانندگی داشته باشند , آمار تصادفات بشدت کاهش پیدا میکند.

WALKMAN

کاربر ويژه
من یه چیز میگم شاید مخالف اون باشن بقیه. رانندگی یعنی تجربه، فکر و اندیشه اون شخص که در چه زمانی چه کاری رو انجام بده بهتره.

اینکه تو کتابا می نویسند وی یا دیگران می گن مثلاً در فلان جا این کار رو بکنید زیاد درست نیست، چون تجربه هر شخصی نسبت به دیگری متفاوت است.

mahdad_mtp

کاربر ويژه
منم اعتقادی به این کتابهای آموزشی ندارم
هر ماشینی واسه خودش قلقی داره
بایستی اونو بدست آوری
تا اون حد که عموی من بدون کلاچ دنده عوض میکنه
طوری که آب تو دل هیشکی .... نشه
باز ممنون

WALKMAN

کاربر ويژه
بایستی اونو بدست آوری
باز ممنون

دوست عزیز بدون کلاج دنده عوض کردن که پدر ماشین و موتور رو در میاره.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز بدون کلاج دنده عوض کردن که پدر ماشین و موتور رو در میاره.

مهارتی در رانندگی وجود داه که راننده میزان چرخش و دور موتور رو با دنده ی مورد نظرش به صورتی تنظیم میکنه که بدون گرفتن کلاج به راحتی میتونه دنده رو تغییر بده.
قدیم ها با ماشین پیکان یادم میاد که پدر من هم به این مهارت رسیده بود و من تعجب میکردم از دیدن این صحنه!

saber 55

کاربر ويژه
رانندگی یعنی تجربه.در ایران ما بخاطر رانندگی غیر علمی و بی پروای 90 درصد رانندگان حساسیت زیادی به خرج میدهیم که حتی در اروپا هم کمتر دیده میشود و کسانی مثل من (که تا بخواهید در جاده ها کشته دیده ام ) بعد از 15 سال تجربه سوالات بسیاری برایم ایجاد میشود
saber 55

rahnama

پدر ایران انجمن
من یه چیز میگم شاید مخالف اون باشن بقیه. رانندگی یعنی تجربه، فکر و اندیشه اون شخص که در چه زمانی چه کاری رو انجام بده بهتره.

اینکه تو کتابا می نویسند وی یا دیگران می گن مثلاً در فلان جا این کار رو بکنید زیاد درست نیست، چون تجربه هر شخصی نسبت به دیگری متفاوت است.

کاملا موافقم.

rahnama

پدر ایران انجمن
بایستی اونو بدست آوری
باز ممنون

البته بیشتر این مسئله در ماشین های سنگین صدق میکند. راننده در حین رانندگی با دور موتور مناسب و صدای موتور ماشین زمان تعویض دنده بدون کلاج را می تواند انجام دهد.

(البته این مسئله را من به تربیت فرزند هم نسبت داده ام. فرزند در زمان بخصوصی و در حالتی که شاد است می توان مسائل تربیتی را با وی مطرح کرد و نتیجه عالی دارد.)
موفقتر باشید.

بالا