• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نخود پلـو با کوفته ریزه

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
نخود پلـو با کوفته ریزه

18663_343.jpg

مواد لازم:


  • برنج: یک پیمانه معادل 200 گرم


  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم


  • نخود فرنگی پخته شده: يك لیوان


  • شوید خرد شده: نصف لیوان


  • پیاز متوسط: یک عدد


  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری


  • شوید خشک: یک قاشق غذاخوری


  • نمک: به میزان لازم


  • آب مرغ: یک پیمانه


  • آب سرد: نصف پیمانه کره: 30 گرم



روش تهیه:


ابتدا گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده، زردچوبه و شوید خشک ورز می‌دهیم. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کرده و گوشت‌ها را به شکل کوفته ریزه فرم داده، در روغن داغ سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. اگر مایه گوشت کمی شل بود، به آن یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می‌کنیم.


آب و آب مرغ را داخل قابلمه‌ای گود به جوش می‌آوریم. برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم به همراه شوید تازه و کره به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهیم بجوشد و آب آن بخار شود. در نهایت نخود فرنگی را اضافه کرده و هم می‌زنیم و در قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم برنج با حرارت ملایم دم بکشد. سپس برنج را در ظرف مناسب ريخته و کوفته ریزه‌ها را لابه‌لای آن می‌ریزیم.
 
بالا