دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
نخود پلو با فیله مرغ
مواد لازم برای 2 نفر:
نخود فرنگی پخته: 1 پیمانه
برنج: 2 پیمانه
فیله مرغ: 5-4 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
کوجه فرنگی: 1عدد
رب گوجه: 3-2 قاشق
ادویه (زردچوبه، دارچین، فلفل، پودر زیره، جوز هندی و کمی کاری)،نمک و زعفران آب کرده :به میزان دلخواه
روغن مایع
برای ته دیگ: سیب زمینی یا نان لواش
اول پیاز را نگینی خرد کرده، تفت میدهیم بعد مرغ خرد شده را افزوده و تفت میدهیم...بعد نوبت افزودن ادویه است و بعد هم گوجه خرد شده و رب گوجه را اصافه کرده و تفت میدهیم. حدود یک چهارم لیوان آب اضافه میکنیم و 15 دقیقه آنرا میپزیم تا آب مخلوط مایه مرغ کشیده شود.
برنجی که از قبل خیس کرده ایم را در آب درحال جوش ریخته تا بپزد و به محض اینکه مغز برنج نرم شد، آنرا آبکش میکنیم.
ته قابلمه مقداری روغن و زعفران آبکرده ریخته و داغ که شد نان را ته قابلمه قرار میدهیم و روی آن طبقه طبقه ار برنج، مایه مرغ و نخود فرنگی ریخته و در پایان روی آن کمی روغن میدهیم، دمکنی را زیر در قابلمه کذاشته و برنج را به مدت 20 الی 30 دقیقه دم میکنیم.
غذا آماه است!

نخود فرنگی پخته: 1 پیمانه
برنج: 2 پیمانه
فیله مرغ: 5-4 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
کوجه فرنگی: 1عدد
رب گوجه: 3-2 قاشق
ادویه (زردچوبه، دارچین، فلفل، پودر زیره، جوز هندی و کمی کاری)،نمک و زعفران آب کرده :به میزان دلخواه
روغن مایع
برای ته دیگ: سیب زمینی یا نان لواش
اول پیاز را نگینی خرد کرده، تفت میدهیم بعد مرغ خرد شده را افزوده و تفت میدهیم...بعد نوبت افزودن ادویه است و بعد هم گوجه خرد شده و رب گوجه را اصافه کرده و تفت میدهیم. حدود یک چهارم لیوان آب اضافه میکنیم و 15 دقیقه آنرا میپزیم تا آب مخلوط مایه مرغ کشیده شود.
برنجی که از قبل خیس کرده ایم را در آب درحال جوش ریخته تا بپزد و به محض اینکه مغز برنج نرم شد، آنرا آبکش میکنیم.
ته قابلمه مقداری روغن و زعفران آبکرده ریخته و داغ که شد نان را ته قابلمه قرار میدهیم و روی آن طبقه طبقه ار برنج، مایه مرغ و نخود فرنگی ریخته و در پایان روی آن کمی روغن میدهیم، دمکنی را زیر در قابلمه کذاشته و برنج را به مدت 20 الی 30 دقیقه دم میکنیم.
غذا آماه است!