
رئیس کمپانی و شرکت کرایتک یعنی اقای Covert Yerli در گفتگویی با مجله ی Edge اعلام کرد که نسخه ی PC بازی Crysis 2 از نسخه ی کنسولی آن برتر می باشد.
او در طی صحبتهایی گفت: " باید به این موضوع توجه داشته باشید که هزینه ای که برای ساخت نسخه ی اول این عنوان صرف شد، بسیار پایین تر از نسخه ی دوم آن می باشد. ما فکر می کنیم که با مولتی پلتفرم شدن این بازی، فروش آن هم بیشتر خواهد شد. اما بهترین نسخه ی این بازی در اختیار PC Gamer ها خواهد بود "
البته تا به حال هیچ عکس و یا دمویی از نسخه ی PC این عنوان به نمایش درنیامده و هر عکس و یا دمویی که منتشر شده، مربوط به نسخه ی XBox 360 می باشد، اما Crytek معتقد است که نسخه ی PC دارای پتانسیل بالاتری می باشد و البته لازم به ذکر است که مشکل کنترل بازی در این نسخه کاملآ برطرف شده و کنترل بازی، قربانی ِ مولتی پلتفرم شدن آن نیست.
این عنوان در تاریخ 22 مارچ در آمریکای شمالی و در 25 مارچ در اروپا برای کنسولهای PC، PS3 و XBox 360 عرضه خواهد شد.
Source