قبلی که نداریمممممممممممممم:نی نی:
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2011 , January 6 #4 گلادیاتور محسن چاوشی کجا بود یکم بیشتر به عمق عکس بورو میفهمی
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2011 , January 6 #6 لوازم جانبی گوشی .کریم هم نیست .یعنی اینقدر سخته آواتارم
آ ..::آبی دل::.. متخصص بخش 2011 , January 6 #7 الیور کان عزیز من بید با علی کریمی:نیش:... بچه ها هم میدونستن مرد ! داشتن شوخی میکردن:غش::غش:
N NaSeR 4 کاربر ويژه 2011 , January 7 #9 داره به کجا نگاه میکنه چپ چپ ؟! آقا دوربینو نگاه کن داریم عکس میگیرییییییییم
G gorg nama متخصص بخش 2011 , January 7 #10 آخه از كي زمين رو هوا ميمونه اونم ريشه ي درخت از اون ور زمين بزنه بيرون
M MEA47 کاربر ويژه 2011 , January 7 #12 فوتبال چیزه خوبیه ولی به نظر من روی فوتبال ایران باید خط کشید. البته نظره ها قصد توهین ندارم.
M maksemos متخصص بخش خودرو 2011 , January 7 #16 این پسر خاله ما از اولش هم خول بود آخه این چه جور آواتاریه درخت زمین خورشید ناصر 4 اصلا با هم نمیخونن
این پسر خاله ما از اولش هم خول بود آخه این چه جور آواتاریه درخت زمین خورشید ناصر 4 اصلا با هم نمیخونن
N NaSeR 4 کاربر ويژه 2011 , January 7 #17 gladiator (چون یکی از این رنگ خوشش نمیاد ازش استفاده کردم:راز نقل قول از پسرخاله: -"آخه این چه جور آواتاریه درخت زمین خورشید ناصر 4 اصلا با هم نمیخونن "- تو آوتاره من یه چیزی هست که هیشکی نمیبینه اونم خودمم کنار درخت. حالا میخونن یا نه؟!
gladiator (چون یکی از این رنگ خوشش نمیاد ازش استفاده کردم:راز نقل قول از پسرخاله: -"آخه این چه جور آواتاریه درخت زمین خورشید ناصر 4 اصلا با هم نمیخونن "- تو آوتاره من یه چیزی هست که هیشکی نمیبینه اونم خودمم کنار درخت. حالا میخونن یا نه؟!
M maksemos متخصص بخش خودرو 2011 , January 7 #18 حالا چی میخونی.... رپ؟ ترکی؟ فارسی؟ آواز .....در.....خوش است:سوت:
N NaSeR 4 کاربر ويژه 2011 , January 7 #19 اسپم نزن حتی شما پسر خاله عزیز درمورد آواتار قبلی نظر داری بده، نداری ... :بغل: