baroon
متخصص بخش ادبیات
سلامی دوباره :گل:
من اومدم تا نظرسنجی انتخاب نوزدهمین مهمان صندلی داغ رو برگزار کنم.:8: به به آتیششش! :بدجنس:
این نظرسنجی مخصوص به گروه آقایون یا خانوما نیست.:ایست: لطفاً بدون درنظر گرفتن نوبت های قبلی، فقط طبق اولویت خودتون رأی بدید. :18:
این بار روال یه کمی متفاوت از گذشته ست. معمولاً توی صندلی داغ ها شرکت کننده های نظرسنجی نگاه می کنن ببینن چند نفرِ اوّل به چه کسی رأی دادن و توی پست های ارسالی تاپیک، اعضا بیشتر طرفدار مهمان شدن چه کسی هستن؟ حالا ما الآن می خوایم ببینیم اگه موج نباشه و فراگیر نشه و اکثریت رو به سمت یک نفر سوق نده، نتیجه چقدر متفاوت از قبل هست؟:بدجنس: این نوعشم یک بار امتحان می کنیم، فکر می کنم بد نباشه.
بنابراین:
*بعد از پستم نمی تونید پست ارسال کنید تا کمتر بتونید همدیگه رو برای انتخاب یک گزینه ترغیب کنید.:بدجنس:
* اسم کسانی که به گزینه ها رأی میدن رو هم مخفی می کنیم. بنابراین بدون در نظر گرفتن جریانی که با انتخاب گلای دیگه مون راه میوفته یا مصلحت و رودرواسی، فقط به کسی که توی اولویت خودتونه رأی بدید.:ایول:
این نظر سنجی تا پایان روز سه شنبه 10 مردادماه مهلت داره و شروع صندلی داغ از روز چهارشنبه 11 مرداد تا چهارشنبه ی بعد مقرر می شه. پس همچنان بدویید...:داغ:
متشکرم از حضورتون:19: