• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

** نظرسنجی انتخاب نوزدهمین مهمان صندلي داغ **

رأی شما؟

• چاووش

رای: 5 14.7%
  • 000

رای: 2 5.9%
  • Nethunter

رای: 4 11.8%
  • palang

رای: 12 35.3%
  • Silver Star

رای: 11 32.4%

• مجموع رای دهندگان
    34
وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلامی دوباره :گل:

من اومدم تا نظرسنجی انتخاب نوزدهمین مهمان صندلی داغ رو برگزار کنم.:8: به به آتیششش! :بدجنس:

این نظرسنجی مخصوص به گروه آقایون یا خانوما نیست.:ایست: لطفاً بدون درنظر گرفتن نوبت های قبلی، فقط طبق اولویت خودتون رأی بدید. :18:

این بار روال یه کمی متفاوت از گذشته ست. معمولاً توی صندلی داغ ها شرکت کننده های نظرسنجی نگاه می کنن ببینن چند نفرِ اوّل به چه کسی رأی دادن و توی پست های ارسالی تاپیک، اعضا بیشتر طرفدار مهمان شدن چه کسی هستن؟ حالا ما الآن می خوایم ببینیم اگه موج نباشه و فراگیر نشه و اکثریت رو به سمت یک نفر سوق نده، نتیجه چقدر متفاوت از قبل هست؟:بدجنس: این نوعشم یک بار امتحان می کنیم، فکر می کنم بد نباشه.

بنابراین:

*بعد از پستم نمی تونید پست ارسال کنید تا کمتر بتونید همدیگه رو برای انتخاب یک گزینه ترغیب کنید.:بدجنس:

* اسم کسانی که به گزینه ها رأی میدن رو هم مخفی می کنیم. بنابراین بدون در نظر گرفتن جریانی که با انتخاب گلای دیگه مون راه میوفته یا مصلحت و رودرواسی، فقط به کسی که توی اولویت خودتونه رأی بدید.:ایول:

این نظر سنجی تا پایان روز سه شنبه 10 مردادماه مهلت داره و شروع صندلی داغ از روز چهارشنبه 11 مرداد تا چهارشنبه ی بعد مقرر می شه. پس همچنان بدویید...:داغ:

متشکرم از حضورتون:19:

baroon

متخصص بخش ادبیات

لطفاً پست ندید دوستای من.:1:

اگر موضوع بسته بشه، نظرسنجی غیرفعّال میشه. بنابراین با مسالمت بیاید و رأی آزاد و پست ندید.:نیش2:

baroon

متخصص بخش ادبیات

مهدی عزیز با کسب 12 رأی از مجموع 34 رأی و حدود 36% از مجموع آرا مهمان صندلی داغ ماست.
مطمئن شدم که ان نوع نظرسنجی نتیجه ش متفاوت از نظرسنجی های دیگه ست که اگر این نبود، مهدی همه رو به جوانب دیگه سوق می داد! :8:

با تشکّر از حضور و همکاری همه ی شما خوبان:گل:

تاپیک بسته شد.×

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا