• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرسنجی نرم افزاری : شما از چه نرم افزار امنیتی استفاده میکنید؟

در حال حاضر از بسته امنیتی کدام شرکت استفاده میکنید؟

• symantec (Norton)

رای: 0 0.0%
  • Avast

• AVG Technologies

• McAfee

• Panda Security

• Zone Alarm (checkpoint)

• Quick Heal

• سایر موارد

• مجموع رای دهندگان
    16
  • نظرسنجی بسته .

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
با سلام خدمت دوستان گل
برای تنوع تو این بخش میخوام یه نظر سنجی همراه بحثای مربوطش بذارم.
دوستانی که میخوان شرکت کنن میتونن یا فقط نرم افزاری که رو سیستمشون نصب هست رو انتخاب کنن یا اگه دوست دارن یه پست بزنن و در مورد اینکه آیا از نظرشون این نرم افزاری که رو سیستمشون نصب هست بهترین هست یا نه؟ و اینکه بهترین بسته امنیتی رو هم از دیدگاهشون معرفی کنن با توجه به معیار های خودشون
دلایلشون برای انتخاب این نرم افزار برای نصب رو سیستمشون و اینکه آیا تا به حال ازش راضی بودن یا نه؟

برای اینکه تعداد گزینه های نظر سنجی خیلی زیاد نباشه من فقط اسم شرکت های تولید کننده نرم افزار رو میذارم تو نظر سنجی و اگه کسی دوست داشت اسم کامل نسخه مورد استفادش رو هم ذکر کنه .

در ضمن مهلت نظر سنجی هم حدود دو هفته است و بحث هم آزاده ولی با رعایت قوانین کلی
microsoft-antivirus-partner.png

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
خوب نظر سنجی هم اضافه شد.

اول هم خودم نظرمو میدم :نیش:

من از نرم افزار ESET Smart Security 5 استفاده میکنم ولی زیاد بهش اطمینان ندارم به خاطر نتایج نظر سنجی های معتبر ولی به خاطر سبک بودنش و راحتی آپدیت شدنش :نیش: قید نرم افزار های قویتر و سنگین تر رو زدم.

البته خودم بیشتر از Kaspersky استفاده میکردم ولی یه مشکل جزئی برام به وجود اورد که برای همین نود رو نصب کردم.
البته علاقه خاصی به بیت دفندر دارم ولی دردسر زیاد داره مثل اینکه برای آپدیت کردنش چون همیشه تو نظر سنجی ها اوله ولی تا حالا نصبش نکردم

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
من از Nod32 استفاده می کنم چون آپدیتش راحته:احترام:

Mahdi Askari

مدير فنی
ESET Smart Security 6
ورژن آنتی ویروس من هستش
خیلی از امکانات رو مسدود کرده
مثل تغییر آدرس آپدیت و آپدیت آفلاین
هر چند با روش هایی میشه بازش کرد ولی مثل قبل نیستش
خوبی زیاد داره
سرعت - کیفیت - سبک بودن و کلا راضی هستیم ازش