• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نمایش Metal Gear Solid 4 بر روی NGP

Mahsa

متخصص بخش بازی های ویدئویی

mgs41.jpg

NGP نام اختصاری کنسول دستی جدید Sony میباشد که قبلا با نام PSP2 شناخته می شد و شایعات فراوانی مبنی بر امکانات این کنسول دستی جدید به گوش می رسید.

اما امروز سونی این کنسول دستی جدید را که به طور کامل Next Generation Portable نام دارد در نمایشگاه ژاپن به طور کامل معرفی کرد.

در هر حال همراه با معرفی این کنسول دستی، Kojima کارگردان شناخته شده ی ژاپنی و همچنین سازنده ی عنوان بزرگ Metal Gear Solid ویدیویی را از اجرای MGS 4 بر روی NGP نمایش داد.

او در باره ی این ویدیو و بطور کلی دید او نسبت به NGP توضیحاتی را بیان کرد : "امروز به هیچ وجه اعلامیه برای عنوان جدید بر روی کنسول دستی NGP نبود اما من دوست دارم که در باب موضوعات آینده صحبت کنم؛ کنسول NGP واقعا یک حسی را به ما می دهد که قبلا بر روی PS3 این حس را تجربه کرده بودیم.
چیزی را که من دوست داشتم به واقعیت تبدیل شود این بود که شما بر روی کنسول خانگی خود یعنی PS3 در حال بازی کردن می باشید اما میخواهید به بیرون بروید و بازی را درون کنسول دستی خود یعنی NGP میگذارید و ادامه ی بازی را بر روی آن انجام میدهید و زمانی که به خانه می آیید دوباره بازی را بر روی کنسول PS3 و البته تلویزیون بزرگ خود ادامه می دهید.
این رویا بزودی به واقعیت تبدیل خواهد شد، و من هم در حال کار بر روی یک پروژه هستم ؛ فعلا متاسف هستم که نمی توانم چیزی از آن را برای شما بیان کنم؛ به احتمال بسیار زیاد باید تا E3 منتظر بمانید."

بالا