• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نمونه های عالی از سوپ های خوشمزه

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
برای شام که غذاهای سبک مناسب است و یا پیش غذا تعدادی دستورالعمل تهیه سوپ در نظر گرفتیم- بدون کالری و چربی- از اجرای این دستور العمل های بی ایراد و لذیذ لذت خواهید برد.
8409.jpg
 

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده

1 - سوپ جو و گوشت گاو :
با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر به همراه جو و دیگر سبزیجات، سوپ بسیار لذیذی تهیه شده که دستور العمل آن در پایین آمده است. توجه کنید که بعد از خرید گوشت آنرا کاملاً تمیز کرده و تمام چربی آن را جدا کنید.
زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه
زمان پخت: 3 الی 4 ساعت

مواد اولیه برای 8 نفر :
گوشت گاو یا گوشت کبابی بره : 350 گرم ، برش خورده در 2.5 سانتی متر
روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری
آب گوشت : 400 گرم
پیاز خرد شده ( 1 عدد بزرگ ) : 1 پیمانه
کرفس خرد شده ( 1ساقه ) : 1.2 پیمانه
پونه کوهی یا ریحان : 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه : 1.4 قاشق سوپخوری
سیر : 2 عدد
برگ بو : 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده : 300 گرم
هویج پوست کنده و خرد شده : 1 پیمانه (یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده : 1.2 پیمانه )
جو زود پز : 2.3 پیمانه
طرز تهیه :ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت، پیاز، پونه، فلفل، سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید.
سپس با حرارت ملایم برای 1.5 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه ).
گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد (در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد ) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.
 

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
2 - سوپ سبزیجات :
هنگامی که این سوپ لذیذ و مملو از ویتامین را بخورید ذره ای هم احساس پشیمانی از پخت آن نخواهید کرد. این سوپ شامل کلم، اسفناج، تره فرنگی و کدو سبز است و تنها 90 کالری می‌باشد.
زمان پخت: 35 دقیقه

مواد اولیه برای 8 نفر :
تره فرنگی تمیز شده ( به دو نیم کرده و سپس خرد کرده ) : 2 عدد
کرفس ریز خرد شده : 2 ساقه
سیر قیمه قیمه شده : 2 عدد
روغن زیتون : 1 قاشق سوپ خوری
آب مرغ : 400 گرم
گوجه فرنگی خرد شده با ریحان، نمک و پونه کوهی : به میزان دلخواه
کلم خرد شده : 4 پیمانه
کدوی متوسط خرد شده : 2 عدد
اسفناج : 150 گرم
جعفری ریز خرد شده ( یا ریحان ) : 1.2 پیمانه
سرکه : 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :در قابلمه‌ای مناسب تره فرنگی، کرفس، سیر در حدود 10 دقیقه (تا وقتی که تغییر رنگ نداده است) تفت می‌دهیم.
سپس کدو سبز، گوجه فرنگی و کلم پیچ به اضافه 1.4 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مواد دیگر اضافه می‌کنیم.
می‌گذاریم تا به جوش آید، شعله را کم کرده تا 5 دقیقه آهشته بجوشد مقداری از اسفناج را اضافه کرده کمی صبر کرده سپس بقیه اسفناج، جعفری و سرکه را اضافه می‌کنیم.
 

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
سوپ تره فرنگی
مواد اولیه :

تره فرنگي سه عدد
روغن مايع يك قاشق سوپخوري
گوجه‌فرنگي رنده شده سه عدد
برنج نيم‌پز نصف پيمانه
ماست يك پيمانه
آرد يك قاشق سوپخوري
تخم‌مرغ يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
تره فرنگي نگيني خرد شده را با روغن مايع تفت مي‌‌دهيم. سپس گوجه‌فرنگي را اضافه مي‌كنيم و وقتي كه كمي تفت خورد برنج نيم‌پز را مي‌‌افزائيم تا با هم بجوشد و برنج بپزد.
ماست، آرد و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كرده و كم‌كم به سوپ اضافه مي‌‌كنيم و اجازه مي‌‌دهيم تا جا بيفتد، در آخر نمك و فلفل را به ميزان لازم افزوده و با نان سرو مي‌‌كنيم.
 

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
سوپ فلفل دلمه ایی مواد اولیه :


گوجه‌فرنگي يك كيلوگرم
فلفل دلمه‌اي قرمز دو عدد
پياز يك عدد
عصاره سبزيجات دو عدد
شويد سه شاخه
پوست پرتقال يك تكه باريك
پرتقال يك عدد
سركه انگور قرمز يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
نان ترد فرانسوي و جعفري به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوجه‌فرنگي و فلفل دلمه‌اي‌ها را دو نيم كرده و طوري روي سيني فر قرار مي‌دهيم كه پوست آنها به سمت پايين باشد. پياز چهار قاچ شده را هم اضافه كرده و سيني را در فري كه از قبل گرم شده روي حرارت 230 درجه سانتي‌گراد يا 450 درجه فارنهايت قرار مي‌دهيم و 20 تا 25 دقيقه كباب مي‌كنيم. مواد را به يك قابلمه بزرگ منتقل كرده شويد پوست و آب پرتقال، عصاره سبزيجات، نمك و فلفل را افزوده و مي‌گذاريم به جوش آيد. حرارت را كم كرده و درظرف را نيم باز روي آن قرار مي‌دهيم تا به مدت 25 دقيقه آهسته بجوشد. شاخه شويدها را از ظرف خارج كرده و بقيه مواد را داخل غذاساز ريخته پوره مي‌نماييم. سوپ را دوباره به قابلمه برگردانده سركه را اضافه كرده و سوپ را در ظرف مناسب كشيده با جعفري تزيين كرده و با نان ترد سرو مي‌نماييم.
 

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
​سوپ ماست و اسفناج
مواد اولیه :


آب گوشت يا مرغ سه پيمانه
برنج دو قاشق غذاخوري
آرد ذرت يك قاشق غذاخوري
ماست كم‌چرب دو پيمانه
زرده تخم‌مرغ دو عدد
اسفناج خرد شده 100 گرم
رشته سوپ به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه:
ابتدا ماست، آب گوشت، زرده تخم‌مرغ و آرد ذرت را مخلوط مي‌‌كنيم بعد در قابلمه ريخته و روي حرارت مي‌‌گذاريم و مدام هم مي‌‌زنيم تا جوش بيايد(هم زدن مانع بريدن ماست مي‌شود) زماني كه جوش آمد برنج را اضافه مي‌‌كنيم كمي كه برنج پخته شد، اسفناج را افزوده در انتها هم رشته نمك و فلفل مي‌‌ريزيم تا زماني كه سوپ آماده سرو شود. مي‌توانيد مقداري آب ليموي تازه هم به سوپ اضافه كنيد.
 
بالا