پانته آ
متخصص بخش

تابستان فصل [h=3]نوشیدنیهای خنک و جذاب است؛ حال که ماه مبارک رمضان هم با فصل گرم تابستان مقارن شده است، ضرورت قرار گرفتن [h=3]نوشیدنیهای سالم و طبیعی در برنامه غذایی روزهداران بیشتر احساس میشود. در این مقاله برای شما [h=3]نوشیدنیهای خنک و متنوع تابستانی را در نظر گرفتهایم که فکر میکنم برای روزه داران عزیز و کمک به گذر از این روزهای گرم و طولانی جذاب و کاربردی باشد.
کیوی - زنجبیل
وقتی کیوی آب گرفته میشود، طعم و مزه قویتری دارد، حالا تصور کنید که ریشه زنجبیل با آن عطر و مزه قوی به کیوی اضافه شود، نتیجه نهایی [h=3]نوشیدنی معطر، خنککننده و خوشمزه است که دمای بدن را متعادل کرده و عطش را بر طرف میکند.
مواد لازم برای یک لیوان بلند :
کیوی | دو عدد |
زنجبیل رنده شده | نصف قاشق چای خوری |
شکر نرم | یک قاشق غذاخوری |
سودا | یک سوم پیمانه |
روش تهیه :
کیوی را پوست کنده و آب بگیرید. شکر را در سودا حل کرده و با زنجبیل مخلوط کنید، سپس آن را صاف کرده و به آب کیوی اضافه کنید.
نکات :
- کیوی را میتوانید با پوست آب بگیرید.
- کیوی میوه نیمه استوایی است، بنابراین باید در یخچال نگهداری شود. اگر میخواهید کیوی زودتر رسیده شود، آن را با سیب، موز یا گلابی در کیسه پل[h=3]استیک در بسته بگذارید.