• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزیین آن

پانته آ

متخصص بخش
قبل از اینکه شروع به پخت و تزیین هر کیکی بکنیم چند نکته ی مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم .
۱- همیشه دستور کیکی یا شیرینی را که تصمیم داریم بپزیم از اول تا آخر کاملا میخوانیم ،مطمئن شویم که تمام مواد لازم را دراختیار داریم .
۲- هیچگاه سعی نکنیم که مواد دیگری راجایگزین بعضی از مواد کنیم .
۳- تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت در آشپزخانه گذاشته تا همه ی مواد هم دما شوند .
۴- مواد را به دقت وزن کنید .
۵- حدود یک ربع قبل از پخت فر را روشن کنیم .
۶- هیچگاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد باز نکنیم چون پف کیک می خوابد .
۷- یک کیک وقتی کاملا پخته است که به اندازه ی کافی پف کرده باشد و روی ان طلایی شده باشد و کیک تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
نکات شیرینی پزی - همشهری آنلاین
 
بالا