• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هاجسون: تيم برتر ميدان بوديم

sinaet

متخصص بخش فوتبال
هاجسون: تيم برتر ميدان بوديم
[h=2] سرمربي تيم ملي انگليس اعلام کرد تيمش بسيار بهتر از حريف بازي کرده و آندروس تاونسند بايد بهترين بازيکن زمين مي‌شد.

[TD="align: left"]
00009110.jpg
[/TD]

تيم ملي فوتبال انگليس با پيروزي خانگي چهار بر يک مقابل مونته نگرو در آستانه صعود به جام جهاني 2014 برزيل قرار گرفت.

وين روني 48، برنکو بوسکوويچ 62 (گل به خودي)، آندروس تاونسند 78، دنيل استاريج 90 (پنالتي) براي انگليس گل زدند. دژان داميانوويچ 71 نيز تنها گل مونته نگرو را وارد دروازه انگليس کرد. سه شير با اين پيروزي 19 امتيازي شد تا با يک امتياز اختلاف نسبت به اوکراين در صدر جدول رده بندي گروه H قرار بگيرد. مونته نگرو نيز با 15 امتياز رده سوم را به خود اختصاص داده است.

در اين ديدار آندروس تاونسند براي نخستين بار به تيم ملي دعوت شد که با انتقاد بسياري نيز مواجه شده بود اما با نمايشي فوق العاده موفق به گلزني نيز شد.

روي هاجسون در اين مورد گفت: به خاطر انتخاب تاونسند تحت فشار قرار گرفتم اما بايد بگويم بازيکنان بسيار زيادي را بررسي کردم تا بتوانم از ميان آنها انتخاب کنم. بيرون قرار دادن جک ويلشر و جيمز ميلنر که بازيکنان با تجربه‌اي هم هستند کاري سخت بود. از اينکه اين تصميم گيري جواب داد بسيار خوشحالم. به نظر من آندروس تاونسند بهترين بازيکن ميدان بود. گاهي اوقات شما با تصميم‌هايي که مي‌گيريد، شانس هم مي‌آوريد.

انگليس با توجه به اينکه موفق نشد در نيمه نخست گلزني کند اما بر تيم حريف غلبه داشت. هاجسون اعلام کرده که تيمش در پايان موفق شده بردي که شايسته‌اش بوده را به دست بياورد.

«در نيمه نخست نيز برتر از حريف بوديم. گل نزدن نيز فشاري را به ما وارد نکرده بود. مونته نگرو بسيار سازمان‌يافته عمل کرد که کار را براي گلزني ما سخت کرده بود. خوش شانس بوديم که شانس‌هايي روي دروازه حريف داشتيم و آنها را بدل به گل کرديم. دو بر يک نتيجه‌اي نبود که ما مي‌خواستيم زيرا پيش از آن مي‌توانستيم با حساب سه بر صفر جلو بيفتيم. آن زمان بود که تاونسند وارد زمين شد و گل سوم را زد.»

بالا