• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هدف گم شده. شما ندیدید؟

rahnama

پدر ایران انجمن
از: هوشنگ قربانیان (راهنما - جهان آگهی)
واقعا هدف گم شده؟
باید به دنبال هدف بگردیم؟
عزیزان شما هدف را ندیدید؟
زیدی با خنده گفت: اجازه آقا ؟جیبهایم را بگردم ببنم توی جیبم نیست.
wink.gif
wink.gif
wink.gif

واقعا چرا هدف را در این انجمن گم کرده ایم؟
هدف چیست؟
خواسته های ما است که شبانه روز به رسیدن به آنها فکر میکنیم.
وضع مالی بدی داریم . میخواهیم بدانیم چکار باید بکنیم که وضع ما بهتر و بهتر بشود.
پول داریم.10- 20- 30-40-...100و.....ولی نمیدانیم چکار بکنیم تا این پول را افزایش دهیم و عمری بی نیاز باشیم.
بارها عرض کردم که باور کنید اگر هر مبلغی که داشته باشیم تا نگرش های خود را عوض نکنیم و تا باورهایمان را تقویت نکنیم و تا دیوار ذهنیمان را خرد نکنیم و یا تجسم درستی نداشته باشیم , بزودی آنرا از دست خواهیم داد.
تایپیکهای زیادی وجود دارد که می توان همه را درهم ادغام کرد.
در تایپیکی عزیزی نوشته 10 تومان دارم چکار کنم و در تایپیک دیگری 20تومان دارد و نمی داند چکار بکند و الی آخر...
عزیزان شما این بحث را ادامه دهید تا مجددا خدمت برسم. سعی کنید این تایپیک را بالا نگهدارید تا عزیزان بیشتری بخوانند و ساعتی بر روی مطالبش فکر کنند.

rahnama

پدر ایران انجمن
چرا بجای اینکه به دنبال مطالبی باشیم که ذهن ما را ثروتمند کند حواشی کار را در نظر میگیریم.
عزیزان تا ذهن ثروتمند نشود باور بفرمائید فعالیت در حد معمولی خواهد بود و بس.

rahnama

پدر ایران انجمن
این جملات را نوشته و همیشه همراه داشته باشید. هر جمله ای که بیشتر بدلتان نشست روزانه بارها و بارها تکرار فرمائید.

1- من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.
2- من سزاوار بهترین ها هستم.
3- از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود.
4- من خودم را دوست دارم و به خود افتخار می کنم.
5- هر چه بیشتر می بخشم بیشتر می ستانم و احساس شادمانی می کنم.
6- سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.
7- من ایده های بزرگی در سر دارم و آنها را به واقعیت تبدیل می کنم.
8- من انسانی توانا ، خلاق و دوست داشتنی هستم.
9- تمام بدهی های من از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود.
10- سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.
11- روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر می شود.
12- رابطه من با خانواده روز به روز بهتر و بهتر می شود.

rahnama

پدر ایران انجمن
7- من ایده های بزرگی در سر دارم و آنها را به واقعیت تبدیل می کنم

آنقدر با احساس و تاکید بر روی کلمات تکرار شود که ذهن هم کمک شما در واقعیت بهمرساندن ایده باشد.

rahnama

پدر ایران انجمن
در این انجمن جدا از اینکه همه مطالب عزیزان زیبا و با ارزش است به چند مورد توجه فرمائید:
1- تایپیکهای که در جهت نوشتن اهداف است (این تایپیکها خود نوشتن به اهداف و راههای رسیدن به آن - زندگی افراد موفق - خاطرات عزیزان از شغلهائی که دارمد- چگونه یک ثروتمند فکر میکند و چگونه زندگی میکندو.قدرت جذب از راههای شگفت خدا و........)
2- خواندن صندلی داغها نه یک بار بلکه چندین بار.
3- چگونه ایده ها به ذهن می رسند.
4- پیشنهاد عزیزان به همدیگر با توجه به توانهای مالی و معنوی .
شما نیز می توانید مواردی را که من فراموش کرده ام اضافه کنید.

خیلی از این تایپیکها را دیدم که فقط 1 سپاس یا چند سپاس را داشت و عزیزی که شروع کننده بود در فکرش گفته : وقتی عزیزی توجه نمی کند , چرامن خودم را خسته کنم؟
عزیزان هدف را ندیدید؟ گمش کرده ام.

rahnama

پدر ایران انجمن
نتیجه تغییر نمیکنه ولی هدف ممکنه در طول زمان تغییر کنه
نتیجه رو نباید فدای هدف کنیم

rahnama

پدر ایران انجمن
خدا را شکر که داره پیدا میشه. لطفا باز بنویسید بلکه بتوانیم زود پیدایش کنیم.
بعضی از عزیزان فرمودند گم نشده.
خدا کنه گم نشده باشه.
:شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
خوب خوشبختانه هدف داره کم کم پیدا میشه.
چرا گفتم هدف گم شد؟
عزیزان باید زیر بنای فکری خود را تقویت کنند و نگرشهای منفی خود را راجع به پول و نمی توانم و نمی شود کاملا از بین ببرند و با ایمان کامل به فکر رسیدن به اهدافشان باشند.
اهداف باید دقیقا نوشته شود ولی بقول عزیزمان افراد بیسواد که سواد ندارند بنویسند.
تحصیلات انسانها را کم و بیش مهار میکند.
تند حرف بزنم خیلی بده.
اگر سئوال کنم طرف در حد من نیست که از جوابش استفاده کنم.
اگر من اینکار را انجام دهم فامیل و دوست و آشنا مسخره ام میکنند.
و دهها مثال دیگر.

پس در این طبقه باید بیشتر نگرشها را عوض کرد. بیشتر افراد ثروتمند که تحصیلات آنچنانی ندارند موفقتر هستند.
چرا؟
افرادی که سواد آنچنانی ندارند چنان بی باکانه جلو میروند که همه را به تعجب وا می دارند. کاری به گفته های فامیل و دوست و آشنا ندارد بلکه میخواهند موفق شوند.دست به هر کاری می زنند (البته حرکتهای مثبت و حلال ) و ضمنا از مسیر لذت می برند.
نتیجه :
تعداد افراد ثروتمند بی سواد و کم سواد بیشتر از افراد تحصیلکرده هستند.
منتظر نظرات خوب شما عزیزان هستم.

rahnama

پدر ایران انجمن
من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.

helia20

کاربر ويژه
من چند وقته ذهنم درگیر این موضوعه که واقعا هدفم چیه ولی گذشته از اون دوست دارم یه هدف دوست داشنتی داشته باشم که با علاقه برم دنبالش نه زور و جبر...ممنونم تاپیک زیباییه....و البته مفید...:ایرانجمن:

rahnama

پدر ایران انجمن
من چند وقته ذهنم درگیر این موضوعه که واقعا هدفم چیه ولی گذشته از اون دوست دارم یه هدف دوست داشنتی داشته باشم که با علاقه برم دنبالش نه زور و جبر...ممنونم تاپیک زیباییه....و البته مفید...:ایرانجمن:

هدف همان خواسته های است که در رویای خود تجسم میکنیم.
اگر برنامه ای برای رسیدن به آن داشته باشیم به هدف تبدیل می شود و در نتیجه حرکت به واقعیت می رسد.
اگر برنامه ای برای رسیدن به آن نداشته باشیم به همان صورت روئیای دست نیافتنی باقی می ماند.

سایه

کاربر ويژه
گاهی ی هدف برای خودمون تعیین میکنیم اما مانعی بر سر راه وجود داره که نمیشه برطرفش کرد
باید چیکار کنیم با اون مشکل کنار بیایم و بپذیریمش و برای رسیدن به همون هدف تلاش کنیم با این که میدونیم سرعتمون برای رسیدن کمتر خواهد شد و یا اصلا ممکنه هست که به نتیجه نرسیم.
یا هدف رو تغییر بدیم هدفی کوچکتر انتخاب کنیم؟؟؟

rahnama

پدر ایران انجمن
تقدیم به دختر:گل: م سایه جان:

در مرحله 4 میخواهم با یک پست تلنگری زده باشم به عزیزانی که هنوز باور کردن ذهن ثروتمند و تبدیل به واقعیت آنرا باور ندارند.
میخواهم عرض کنم که موفقیت را خود برای خود باید بسازیم.راههای زیادی را برای رسیدن به آن مسئله طی کرده ایم.یا اول راهیم و یا وسط راه و یا اصلا باور نداریم.
اگر باور ندارید که فکر کنم ماندن در این انجمن هیچ فایده ای برای شما ندارد.
اگر در اول راه هستید مواظب باشید راه را اشتباه طی نکنید که بعدا در حرکت کاری بفرمائید شکست خوردم.
تا ذهن ثروتمند نباشد هیچ حرکتی به موفقیت مالی نمی رسد.
آقا .خانم اجازه؟
اگر اهدافتان را ننوشته اید و یا به نوشتن اهداف اعتقادی ندارید بیخود وقت خود را در انجمن تلف نکنید.
اگر جملات تاکیدی را قبول ندارید راه موفقیت سخت تر می شود.
اگر تجسم نمی کنید کار سخت تر.
اگر به موفقیت خود ایمان ندارید و باور نمیکنید باز حرکت بی نتیجه تر.
در مسیر 10 ساله خود به مواردی برخوردم که تاکنون ننوشته ام. اگر بنویسم که خیلی از عزیزان باور نمیکنند.پس الان هم نمی نویسم.
ولی می توانید به تکرار مطالعه مطالب این تایپیک و این پست موارد را پیدا کنید.
برای فرستادن سفینه ای به فضا کوچکترین جزئیات باید نوشته شده و به آن عمل شود.
برای رسیدن به موفقیت باید کل مطالب این تایپیک انجام شود.
پایان

بالا