• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ونگر : جدايي فرگوسن باعث تعجب من نشد

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
[h=2] سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت جدايي سرمربي کهنه کار تيم منچستريونايتد براي او تعجب آور نبوده است.

[TD]
00032490.jpg
[/TD]

آرسن ونگر فرانسوي در مورد جدايي آلکس فرگوسن 71 ساله از منچستريونايتد تاکيد کرد رفتن رقيب قديمي اش او را متعجب نکرد.

ونگر با اشاره به 26 سال مربيگري فرگوسن در يونايتد و کسب 38 جام براي موزه اولدترافورد گفت : «من قبلا به دستيارانم گفته بودم احساس مي کنم امسال فصل آخر حضور فرگوسن روي نيمکت يونايتد است.من نشانه هاي مختلفي را براي اين مورد حس کرده بودم و به اين تصميم احترام مي گذارم.جدايي فرگوسن براي من هم غم انگيز است زيرا اين پايان يک دوره موفق و بزرگ تلقي مي شود.او شايسته بالاترين احترام ها است.او بهتر از هر کسي مي دانست که با وجود تکرار قهرماني اين کار با تعدد مدعيان بسيار دشوارتر شده است.تيم هاي زيادي با بنيه مالي قدرتمند براي قهرماني مي جنگند.حالا منچستر بايد در دو جبهه بجنگد و جبهه اول جايگزيني شايسته ترين مربي به جاي فرگوسن است.جبهه ديگر کنار آمدن اين تيم با نبودن فرگوسن پس از دو دهه و نيم خواهد بود.»

اين دو مربي از دهه 90 با هم رقابت تنگاتنگي براي قهرماني در ليگ برتر انگليس داشته اند.

ونگر 63 ساله پس از فرگوسن با سابقه ترين مربي در ليگ برتر انگليس است.او از سال 1996 هدايت آرسنال را بر عهده دارد.

وي در مورد آينده خود در اين تيم اظهار نظري نکرد و افزود :‌« خوش شانس بوده ام که سال هاي متمادي هدايت اين تيم بزرگ را بر عهده داشته ام و به آن افتخار مي کنم.من با انتصاب هاي کوتاه مخالف هستم و اعتقاد دارم ثبات در يک باشگاه احترام به سابقه آن است.من از ماه ژانويه سعي کرده ام تيم آرسنال را بازسازي کنم و کسب امتيازهاي فراوان در مقايسه با رقبا مي تواند اين ادعا را اثبات کند.ما اکنون پايه خوبي براي فصل آينده در اختيار داريم.»

بالا