• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پارسی کیوت

alik

متخصص بخش
با سلام

میخوام سایت پارسی کویت رو معرفی کنم این سایت امکان اینو میده که یه وبلاگ داشته باشی دقیقا مثل وبسایت

سیستم مدیریت محتوای پیشرفته
ویرایشگر حرفه ای و امکانات جامع بخش محتوا همچون محدود کردن کل یا ادامه مطلب به کاربران خاص ، ساخت مدیر برای سایت و ... هر آنچه برای انتشار محتوا در وب نیاز دارید در اختیار شما فرار می دهد !
userman.png
مدیریت اعضای سایت
امکان عضو گیری ، ایجاد بخش های مخصوص اعضا ، محدود کردن امکانات به اعضا و ساخت گروه های کاربری سایت شما را کاملا پویا و جذاب می کند .
forum.png
تالار گفتمان
تالار گفتمان با امکانات مناسب و پنل مدیریتی ساده به شما اجازه می ذهد در کنار ساخت سایت یک شبکه اجتماعی کوچک نیز راه اندازی کنید .
system-control.png
جستجو گر ، گالری ، صفحات ثابت ، مدیریت کلمات کلیدی ، آمارگیر و ...
ماژول های تکمیلی وی سی پی امکانات جانبی سایت شما را به بهترین نحو تامین می کنند و نیاز شما را به استفاده از کد های خارجی کاهش می دهند .
block.png
قالبهای زیبا و رایگان
وی سی پی چندین قالب رایگان و زیبا را با موضوعات مختلف در اختیار شما قرار می دهد . در صورت تمایل می توانید قالبهای اختصاصی نیز سفارش دهید .
best.gif
امکان ارتقای سایت
در صورت تمایل به استفاده از امکانات حرفه و استثنایی وی سی پی می توانید با پرداخت کمترین هزینه سایت خود را به نسخه حرفه ای ارتقا دهید !

اینا امکاناتی بود که توی صفحه ی اصلی سایت نوشته شده بود
این سایت امکانات بی نظیری داره ....

آدرس ... :فکر: : پارسی کیوت

تاوان

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
كلا يه سيستم توب واسه وبلاگه اين آدرس بلاگ من تو اين سيستمه ببينيد و بعد در مورد اين سيستم نظر بدين به نظر من دوره بلاگفا و امثال آن تمام شده

viniche

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
این سیستم ها زیاد سابقه و اعتبار ندارن و شخصا نمی تونم به این سیستم ها اعتماد کنم
چون مثل لوکس بلاگ ممکنه یه دفعه مشکلی پیش بیاد و همه مطالب وبلاگ ها پاک شه
تا سرویس هایی مثل بلاگفا میهن باگ پرشین بلاگ و بلاگ اسکای باشن دیگه چه نیازی وجود داره تا از این سیستم ها استفاده کنیم؟
البته من منظورم دقیقا این سیستم ها نیست و منظورم همه سیستم های تازه وارده

♕ShamsTalk♕

کاربر ويژه
این سیستم ها زیاد سابقه و اعتبار ندارن و شخصا نمی تونم به این سیستم ها اعتماد کنم
چون مثل لوکس بلاگ ممکنه یه دفعه مشکلی پیش بیاد و همه مطالب وبلاگ ها پاک شه
تا سرویس هایی مثل بلاگفا میهن باگ پرشین بلاگ و بلاگ اسکای باشن دیگه چه نیازی وجود داره تا از این سیستم ها استفاده کنیم؟
البته من منظورم دقیقا این سیستم ها نیست و منظورم همه سیستم های تازه وارده

باسلام

پارس کیوت یا رزبلاگ وهمچنین بلاگفا میهن باگ پرشین بلاگ و بلاگ اسکای از نظر امنیتی هیچ کدوم قابل اعتماد نیستند چون این فضای که به شما میده رو نمیتونید بکاب گیری کنید(پارس کیوت تعرف های گوناگونی داره که فقط کنم تو قسمت کاربران ویزه شما باپرداخت هزینه میتونید امنتیت این سایت وتالارتون رو بیستر کنید)
علت اینکه پارس کیوت یا زربلاگ
ا-دارای امکانات بیشتر هستند
2-قالب های که ارائه میشه به نسبت به وبلاگ ها شبیه تر است به قالب های سایت ها ووبسایت ها که اگه کسی برای اول بار نگاه کنه وبه این فضا یه دامنه اختصاصی گرفته بشه در نگاه اول شک میکنه که این از فضای رایگان استفاده میکنه)
3-وبلاگ ها وبلاگفا واین نوع فضاهای برای کارهای شخصی بهتر ولی پارس وزر برای کارهای عمومی ودانلود و..

4-یکی از مهمترین امکانات این نوع سرویس ها دارا بودن تالار گفتگو ست که در حال حاضر کاربران مجازی به این سمت دارند میرند چون فضای برای تبادل نظر و..است
پارس کیوت ، توسط سید داره با روند خوبی پیش میاد وبه تازگی سیستم جدید رو هم با امکانات بیشتر دارند ارائه میدند

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
البته حسن عزیز امکان بک آپ گیری به اکثر سیستم های وبلاگ دهی مثل میهن بلاگ و بلاگفا افزوده شده. ولی خب گاهاً با محدودیت هایی همراه هست .

بالا