mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:
پاستا فرمی 1 بسته
گوشت چرخ کرده 150 گرم (اگه دوست دارین میتونین به جای گوشت از ژامبون یا سوسیس هم استفاده کنین)
پیاز 1 دونه بزرگ
فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط (من از هر 4 رنگش استفاده کردم، از هر کدوم نصف فلفل)
قارچ 300 گرم
پنیر پیتزا هر چقدر دوست دارین
نمک، فلفل (قرمز یا سیاه)، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه:
پاستا هارو آبکش کنید و کنار بزارین. پیاز هارو سرخ کنین و گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنین و تقت بدین. کمی بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد نمک و فلفل و زرد چوبه رو بهش اضافه کنین. قارچ رو خرد و سرخ کنین ( البته من قارچ رو تو ماکرو فر پختم و سرخش نکردم ). فلفل های دلمه ای رو هم به صورت نگینی خرد کنین. اگه خامش رو دوست دارین میتونین همونطوری خام استفاده کنین اما اگه خام دوست ندارین میتونین به مدت 2تا3 دقیقه اونو تفت بدین ( که البته من فلفل دلمه ای هارو هم تو ماکروفر پختم به مدت 2 دقیقه که فقط یکم نرم بشه).
بعد فلفل دلمه ای ها و قارچ رو به گوشت اضافه کنین و مخلوط کنین.
توی ظرف مورد نظرتون یه لایه از پاستا رو بریزین و روش کمی آویشن بپاشین و یه مقدار از از مخلوط گوشت و بعد کمی پنیر پیتزا. همین طور لایه هارو ادامه بدین تا ظرف پر بشه.
بعد ظرف رو داخل فر قرار بدین تا زمانی که پنیر آب بشه و طلایی رنگ بشه.
نکته:
1) میتونین توی آب پاستا ها زرد چوبه بریزین که خوشرنگ تر بشن.
2) وقتی که می خواین زردچوبه رو به گوشت اضافه کنین اون رو روی گوشت ها نریزین بلکه گوشت هارو کناز بزنین و زرد چوبه رو مستقیم بریزین کف ماهیتابه، یکم تفت بدین بعد گوشت رو باهاش مخلوط کنین. این کار باعث میشه که بو و طعم خامی زرد چوبه گرفته بشه و همین طور رنگ بهتری به غذا بده.
3) قارچ رو که سرخ کردین آبش رو دور بریزین یا اونقدر تفت بدین که آبش کشیده بشه.
4) لایه آخر ختما پاستا باشه و روش رو کاملا با پنیر بپوشونین.
پاستا فرمی 1 بسته
گوشت چرخ کرده 150 گرم (اگه دوست دارین میتونین به جای گوشت از ژامبون یا سوسیس هم استفاده کنین)
پیاز 1 دونه بزرگ
فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط (من از هر 4 رنگش استفاده کردم، از هر کدوم نصف فلفل)
قارچ 300 گرم
پنیر پیتزا هر چقدر دوست دارین
نمک، فلفل (قرمز یا سیاه)، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه:
پاستا هارو آبکش کنید و کنار بزارین. پیاز هارو سرخ کنین و گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنین و تقت بدین. کمی بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد نمک و فلفل و زرد چوبه رو بهش اضافه کنین. قارچ رو خرد و سرخ کنین ( البته من قارچ رو تو ماکرو فر پختم و سرخش نکردم ). فلفل های دلمه ای رو هم به صورت نگینی خرد کنین. اگه خامش رو دوست دارین میتونین همونطوری خام استفاده کنین اما اگه خام دوست ندارین میتونین به مدت 2تا3 دقیقه اونو تفت بدین ( که البته من فلفل دلمه ای هارو هم تو ماکروفر پختم به مدت 2 دقیقه که فقط یکم نرم بشه).
بعد فلفل دلمه ای ها و قارچ رو به گوشت اضافه کنین و مخلوط کنین.
توی ظرف مورد نظرتون یه لایه از پاستا رو بریزین و روش کمی آویشن بپاشین و یه مقدار از از مخلوط گوشت و بعد کمی پنیر پیتزا. همین طور لایه هارو ادامه بدین تا ظرف پر بشه.
بعد ظرف رو داخل فر قرار بدین تا زمانی که پنیر آب بشه و طلایی رنگ بشه.
نکته:
1) میتونین توی آب پاستا ها زرد چوبه بریزین که خوشرنگ تر بشن.
2) وقتی که می خواین زردچوبه رو به گوشت اضافه کنین اون رو روی گوشت ها نریزین بلکه گوشت هارو کناز بزنین و زرد چوبه رو مستقیم بریزین کف ماهیتابه، یکم تفت بدین بعد گوشت رو باهاش مخلوط کنین. این کار باعث میشه که بو و طعم خامی زرد چوبه گرفته بشه و همین طور رنگ بهتری به غذا بده.
3) قارچ رو که سرخ کردین آبش رو دور بریزین یا اونقدر تفت بدین که آبش کشیده بشه.
4) لایه آخر ختما پاستا باشه و روش رو کاملا با پنیر بپوشونین.