B a R a N
مدير ارشد تالار
پاستا با ماست و پیاز کاراملی
مواد لازم (4 تا 6 نفر)
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
6 پیمانه پیاز خرد شده
نمک دریایی
450 گرم تاگلیاتله (ماکارونی نواری)
دو پیمانه ماست یونانی (یا ماست چکیده)
یک پیمانه پنیر رومانو رنده شده
طرز تهیه
1. روغن زیتون را در تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید و پیازها را اضافه کنید. حرارت را کم کنید. نمک و فلفل اضافه کنید و مدام هم بزنید. حدود 20 تا 30 دقیقه آنها را تفت دهید تا پیازها کاراملی شوند.
2. یک قابلمه را تا نصفه از آب پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. درون آب نمک بریزید و سپس پاستا را اضافه کنید. پس از اینکه کمی نرم شدند، آنها را آبکش کنید. حدود نصف پیمانه از آب پاستا را نگهدارید.
3. ماست را با ¼ آب پاستا مخلوط کنید. سپس آن را روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید.
4. این غذا را باید گرم سرو کنید. روی آن پنیر و پیاز کاراملی بریزید و سرو کنید.

5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
6 پیمانه پیاز خرد شده
نمک دریایی
450 گرم تاگلیاتله (ماکارونی نواری)
دو پیمانه ماست یونانی (یا ماست چکیده)
یک پیمانه پنیر رومانو رنده شده
طرز تهیه
1. روغن زیتون را در تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید و پیازها را اضافه کنید. حرارت را کم کنید. نمک و فلفل اضافه کنید و مدام هم بزنید. حدود 20 تا 30 دقیقه آنها را تفت دهید تا پیازها کاراملی شوند.
2. یک قابلمه را تا نصفه از آب پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. درون آب نمک بریزید و سپس پاستا را اضافه کنید. پس از اینکه کمی نرم شدند، آنها را آبکش کنید. حدود نصف پیمانه از آب پاستا را نگهدارید.
3. ماست را با ¼ آب پاستا مخلوط کنید. سپس آن را روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید.
4. این غذا را باید گرم سرو کنید. روی آن پنیر و پیاز کاراملی بریزید و سرو کنید.