• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پاستا سالادی که چاقتان نمی کند

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
پاستا سالادی که چاقتان نمی کند
سالاد پاستا با وجود آنکه بسیار خوشمزه است، اما عده زیادی - مخصوصا خانم‌ها - از خوردن آن وحشت دارند، چون ترکیب سس و پاستا به شکل ترسناکی پرکالری و چاق‌کننده است. راهی برای اینکه این سالاد ماهیت خود را به کل تغییر دهد وجود ندارد، اما در این رسپی بعضی مواد برای کم کردن ضررهای یک سالاد پاستای چرب و پرنشاسته جایگزین می‌شوند.


136638_539.jpg

مواد لازم:
  • پاستای فرمی: 200 گرم
  • کالباس سالامی: 100 گرم،‌ خلالی
  • پیازچه: یک دسته ساطوری
  • کنسرو ذرت: نصف قوطی
  • شوید ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
  • ماست خامه‌ای: یک دوم پیمان
  • نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهيه:

1 - یک قابلمه آب را با 4 قاشق غذاخوری نمک و 4 قاشق غذاخوری روغن به جوش آورید. پاستا را 15 دقیقه یا تا زمانی که کاملا مغزپخت شود در آن بپزید، سپس آن را آب کش کرده و کنار بگذارید.

2 - پاستای سرد شده را با سایر مواد در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

3 - لازم است حتما قبل از سرو این سالاد، حداقل یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا مواد کاملا سرد شده و طعم‌ها با یکدیگر مخلوط شوند.

نکته:


در تهیه این سالاد به جای ماست می‌توانید از سس مایونز یا ترکیبی از ماست و سس مایونز به نسبت دلخواه استفاده کنید.
 
بالا