دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
پاي ليمو
مواد لازم :
بیسکویت اسیاب شده ۲ لیوان
نشاسته ۵ ق غ
شکر ۱ لیوان
اب ۲ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
کره ۳ ق م
اب لیمو تازه ۵ ق غ
رنده پوست لیمو ۳ ق غ از طرف ریز رنده رندش میکنیم .
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۶ ق غ
نمک یک چهارم ق م
طرز تهیه :
فر را با ۱۷۰ درجه روشن میکنیم و میزاریم تا گرم بشه .بعد تو یک کاسه نشاسته - شکر و نمک رو با دو لیوان اب حل میکنیم و میپزیم تا به غلظت فرنی دربیاد بعد میزاریم کنار تا کاملا سرد بشه .تو کاسه دیگه ای زرده های تخم مرغ و نصف قاشق غذاخوری نشاسته را با همزن دستی انقدر میزنیم تا نشاسته توش گلوله نشه .بعد ابلیمو را اضافه کرده و روی نشاسته پخته و سرد شده میریزیم و مدام هم میزنیم تا زرده ها به خورد نشاسته برن .بعد میزاریم روی حرارت خیلی کم تا پخته بشه و در این میان کره و رنده پوست لیمو را هم اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه دیگه مواد لیمویی رو میپزیم و میزاریم کنار .
بعد تو قالب کمربندی بیسکویتها رو کمی خیس میکنیم و و با ۱ ق غذاخوری کره قشنگ با دستمون تو قالب فشار میدیم .
بعد مواد لیمویی رو روی این بیسکویتها میریزیم و ۳ سفیده با ۶ ق غ شکر داشتیم که با همزن برقی قشنگ با دور تند میزنیم تا مثل برف سفید بشه و از ظرف نریزه . بعد این سفیده تخم مرغ رو روی پای ریخته .
و با پشت قاشق صافش میکنیم و و بعد تو فر از قبل گرم شدمون به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم تا بپزه و بعد اینکه از فر دراوردیم و ولرم شد میزاریم تو یخچال تا ۳ ساعت بمونه و بعد سرو میکنیم .
مواد لازم :
بیسکویت اسیاب شده ۲ لیوان
نشاسته ۵ ق غ
شکر ۱ لیوان
اب ۲ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
کره ۳ ق م
اب لیمو تازه ۵ ق غ
رنده پوست لیمو ۳ ق غ از طرف ریز رنده رندش میکنیم .
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۶ ق غ
نمک یک چهارم ق م
طرز تهیه :
فر را با ۱۷۰ درجه روشن میکنیم و میزاریم تا گرم بشه .بعد تو یک کاسه نشاسته - شکر و نمک رو با دو لیوان اب حل میکنیم و میپزیم تا به غلظت فرنی دربیاد بعد میزاریم کنار تا کاملا سرد بشه .تو کاسه دیگه ای زرده های تخم مرغ و نصف قاشق غذاخوری نشاسته را با همزن دستی انقدر میزنیم تا نشاسته توش گلوله نشه .بعد ابلیمو را اضافه کرده و روی نشاسته پخته و سرد شده میریزیم و مدام هم میزنیم تا زرده ها به خورد نشاسته برن .بعد میزاریم روی حرارت خیلی کم تا پخته بشه و در این میان کره و رنده پوست لیمو را هم اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه دیگه مواد لیمویی رو میپزیم و میزاریم کنار .
بعد تو قالب کمربندی بیسکویتها رو کمی خیس میکنیم و و با ۱ ق غذاخوری کره قشنگ با دستمون تو قالب فشار میدیم .
بعد مواد لیمویی رو روی این بیسکویتها میریزیم و ۳ سفیده با ۶ ق غ شکر داشتیم که با همزن برقی قشنگ با دور تند میزنیم تا مثل برف سفید بشه و از ظرف نریزه . بعد این سفیده تخم مرغ رو روی پای ریخته .
و با پشت قاشق صافش میکنیم و و بعد تو فر از قبل گرم شدمون به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم تا بپزه و بعد اینکه از فر دراوردیم و ولرم شد میزاریم تو یخچال تا ۳ ساعت بمونه و بعد سرو میکنیم .