• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پایان اجرای دو نمايش در تئاتر شهر

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]دو نمایش «هیولا خوانی» و «به مناسبت ورود اشکان» روز گذشته به اجرای خود پایان دادند.
20140717132212_18.jpg
به گزارش سينماخبر ،نمایش «هیولا خوانی» به کارگردانی محمد یعقوبی چهارشنبه 25 تیر ماه در میان استقبال قابل توجه تماشاگران به اجرای خود در تالار چهارسو پایان داد.علی سرابی یکی بازیگران این اثر نمایشی بعد از پایان آخرین اجرای نمایش خطاب به تماشاگران گفت: امشب در میان شما تماشاگران عزیز هنرمندان بزرگی حضور دارند که به نمایندگی گروه بازیگران و عوامل پشت صحنه از حضورشان تقدیر می کنم و مفتخرم که از طرف گروه آخرین اجرای نمایش « هیولا خوانی » را به محمد رحمانیان هنرمند بزرگ تئاتر کشورمان تقدیم می کنیم.نمایش «هیولا خوانی» به نویسندگی و کارگردانی محمد یعقوبی که از 21 خرداد ماه با بازی احمد ساعتچیان، علی سرابی، آیدا کیخایی و ناصر عاشوری در تالار چهارسو به صحنه رفته بود چهارشنبه 25 تیر ماه به اجرای خود پایان داد.اجرای نمایش «به مناسبت ورود اشکان» نیز چهارشنبه 25 تیر ماه در میان استقبال قابل توجه تماشاگران در تالار قشقایی به پایان رسید.طبق اعلام روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، این ثر نمایشی که از دهم تیر ماه به نویسندگی و کارگردانی پوریا کاکاوند در تالار قشقایی به صحنه رفته بود چهارشنبه 25 تیر ماه درمیان استقبال قابل توجه تماشاگران به اجرای خود در تالار قشقایی پایان داد.پوریا کاکاوند کارگردان نمایش بعد از پایان آخرین اجرای این اثر نمایشی با تقدیر از استقبال تماشاگران در طول اجراها گفت: مفتخرم که آخرین اجرای این اثر نمایشی را از طرف خودم و شما به گروه بازیگران و عوامل پشت صحنه تقدیم می کنم.

بالا