• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پای یونان

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم :
2 عدد پیاز حلقه حلقه شده


کره


2 حبه سیر له شده


500 گرم اسفناج شسته شده و درشت خرد شده


جوز هندی


200 گرم پنیر فتا ریز شده


2 عدد تخم مرغ زده شده


4 برگ بزرگ خمیر فیلو


طرز تهیه:


1) فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید.پیاز ها را در کره بپزید تا نرم و طلایی شود. سیر را اضافه کرده و باز هم برای چند دقیقه بپزید.اسفناج را اضافه کرده و بگذارید بپزد تا نرم شود.


اجازه دهید سرد شود سپس در ظرفی بریزید(اجازه ندهید آب اضافی اسفناج به ظرف وارد شود) و با جوز و پنیر فتا و چاشنی مخلوط کنید.

2) 30گرم کره ذوب کرده و ظرف مورد نظر(مثلا ظرف پیرکس یا کیک ) را چرب کنید.(ضخامت ظرف 20-23 سانتی متر)
برگ اول خمیر فیلو را در ظرف قرار داده و با کره چرب کنید و اجازه دهید اضافه های خمیر از کناره ها آویزان شود.


این کار را با دیگر خمیر های فیلو تکرار کنید(هر خمیر را که روی خمیر قبلی قرار میدهید کره بمالید).


وقتی خمیر ها را قرار دادید مواد آماده شده را روی خمیرها ریخته و آن تکه های خمیر که از کناره ها آویزان بود روی مواد بیاورید.


در پایان روی خمیر را کره بمالید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و ترد شود.


بعد از اتمام پخت 5 دقیقه صبر کنید سپس به صورت مثلثی برش دهید.
 
بالا